2777
2789
عنوان

🌹🌹🌹ختم سوره یس🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 13625 بازدید | 579 پست
باشه گلم نطرتو می نویسم اما برا من سوره واقعه قبلا خوندم اثر نکرد برا من و چند تا از اعضا این یس عال ...

منم نظرم تابع جمع هست هرکدوم واقعا معجزه آفرین تره من که از یس همیشه حاجت گرفتم. مواقع نا امیدی خوندنش بهم امید میداد 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تموم شد😢😢 من امروز رو هم خوندم و دعاهایی ک سر هر مبین میکردم از ته دلم بود انشالله باشه برا همه ی دوستانم و از جمله سمیه جون عزیز🌹🌹🌹

امروز اصلا سوره یس ک خوندم یه جوره دیگه بود❤

هدیه به 🌹🌹حضرت زهرا سلام الله علیها 🌹🌹و🌹🌹 حضرت ام البینین سلام الله علیها 🌹🌹و🌹🌹 حضرت زینب سلام الله علیها🌹🌹 و 🌹🌹همه خانم ها و آقایان بهشتی 🌹🌹

آرزو میکنم هممون حاجت روا بشیم و ظهور🌹🌹 آقا امام زمانمون عج 🌹🌹به اندازه هزار سال نزدیک تر بشه با هر بار قرائت سوره یس

🌹انشالله هممون حاجت روا میشیم و منم حاجت روا میشم🌹

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶
فقط تو نظرت با پیشنهاد من یکیه بیشتر وروه گفتن حدیث کسا ولی چون یس هم معادله 12 ختم قرانه هم برا هر ...

منم با سما موافقم هر ختمی باشه هستم ولی سوره یس باشه خیلی خوبه هرچند خودم هر روز میخونم 

عزیزم میشه چله سوره الرحمن بگیرید

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   

[QUOTE=153270613]🌹فردا اخرین روز ختممون هست انگار دیروز بود باهم جمع شدیم ختم رو شروع کردیم دلم برای تک تکون تنگ می ...[/QUOTEاجرت با امام حسین عزیزم این ختم عالی بود هر سوره ای یا دعایی که شروع کردید حتما حتما منم تگ کنید 

وای تموم شد😢😢 من امروز رو هم خوندم و دعاهایی ک سر هر مبین میکردم از ته دلم بود انشالله باشه برا هم ...

ممنونم عزیزم اره همه میگن زود تموم شد انگار دیروز شروع کرده بودیم ان شالله حاجت روا بشی خودت از خانم های بهشتی بشی امیدوام تمام ختم ها هم باشی نظرت رو راجب ختم بعدی بگو چی بشه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
منم با سما موافقم هر ختمی باشه هستم ولی سوره یس باشه خیلی خوبه هرچند خودم هر روز میخونم 

منم یس رو ول نمی کنم چون خیلی تو زندگیم تاثیر داشته باز نطر جمع مهمه هرکدوم بیشترین رای بیاره

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
عزیزم میشه چله سوره الرحمن بگیرید

به روی چشمم گلم اگه اعصا ارا به اندازه باشه این ختم رو می گیرم نباشه بعد ختم زیارت عاشورا که دارم مهر ماه تموم میشه از 20 مهر اون ختم الرحمن شروع می کنم

[QUOTE=153270613]🌹فردا اخرین روز ختممون هست انگار دیروز بود باهم جمع شدیم ختم رو شروع کردیم دلم برا ...

بله عزیزم دارم رای جنع می کنم کدوم حدیث دعا یا سوره رو شروع کنیم نظرتو بگو

سلام دوستای گلم 

ازتون حلالیت میطلبم 

شرمنده روتون هستم 

بعضی از روزا دوروزود خوندم 

راستش این بیماری بدجوری زمینمون زد 

ازهمتون حلالیت میطلبم 

ختم رو کامل میکنم که دینی به گردنم نمونه 

ان شاءالله همتون حاجت روا بشید به حق امام حسین (ع) الهی امین

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍
سلام دوستای گلم  ازتون حلالیت میطلبم  شرمنده روتون هستم  بعضی از روزا دوروزود خوند ...

سلامت باشی 

ممنونم عزیزم اره همه میگن زود تموم شد انگار دیروز شروع کرده بودیم ان شالله حاجت روا بشی خودت از خانم ...

❤ یس ❤

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶
به روی چشمم گلم اگه اعصا ارا به اندازه باشه این ختم رو می گیرم نباشه بعد ختم زیارت عاشورا که دارم مه ...

چشمتون بی بلا ممنونم

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...