2777
2789

🌹دیریریرییین🌹

میوه ای که "بمب ویتامین‌ها" لقب گرفته است😱

و سرشار از ویتامین های لازم برای بدن مانند ویتامین ث ، B، B1 و اسید فولیک است👌💪

افرررین اون میوه انبه#  ست 😁😍

یعنی عاااالیه کوچک و بزرگ هم نداره برای همه خوبه😊👌

مخصوصا اگر انبه خشک ما باشه 😜

این عکس انبه خشکمون هست که طعمشون عااالیه😋😋😋

😋😋و حالا لواشک_انبه# ‍ 😋😋  

خوردین تا حالا؟؟😍

بینظیرررره تازه تازه تولید شده😋😋😋😋

لواشکای ماهمه صد درصد از خود میوه هستن و هیچ افزودنی ندارن حتی شکر و نمک👌👌👌

عکس این دلبرم بالا میبینید😍😍❤️😋

پودر_انبه#  هم تولید میکنم واسه کوچولو هایی که نمیتونند انبه بخورن میشه داخل فرنی بستنی و.. بریزید و بدین نوش جان کنند بسیار مقوی و عالیه😍👌💪

انتخاب با شما👇

این خوراکیای خوشمزه و مفید رو انتخاب میکنید😍👌 یا تنقلات مضر پر از مواد نگهدارنده رو؟!😞

شماره تماس

09157112469

@Mivkhoshkha

@khanemivekhoshk

پیج اینستاگرامم ❤️😍

https://instagram.com/Khanemivekhoshk

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق انبم...شاید یه روز باهاش ازدواج کردم/:

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
انبه یه بمب پولم میخاااد

دقیقا😂

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

🤣🤣

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

انبه هم عاشق توئه ❤😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
انبه هم عاشق توئه ❤😂

عشقمون دو طرفس قربونش😍😍😂

دقیقا😂

والااا،،،دیروز یکی تاپیک زدید بیایید بشتابید براتون لیست غذای راحت اووردم و کم خرج،،یه نگاااا کردم به لیست،،لازانیا ،پیتزا ،رولت گوشت،،گفتم استارتر این که یه عالمه پول میخاد،،گفت مردم دارن مگه میشه،،گفتم پول یه نونو ندارن لازانیا بپزن؟؟؟؟؟گفت بهم خفه شوو😔برو اشکنه بخور،،گفتم خفه میشم فقط اشکنه گردوو میخادهاااااا

والااا،،،دیروز یکی تاپیک زدید بیایید بشتابید براتون ایست غذای راحت اووردم و کم خرج،،یه نگاااا کردم ب ...

حس بی پولی نچشیده حتما🙁

والا من عاشق انبم ولی فکر کنم با این اوضاع باید دورش خط بکشم/: