2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست
چقد بيشعوره ولش كن بابا دختر نازتره خيلي هم دلش بخواد

منکه عاشق دخترم.. با تمام حرفاش، یه ذره از خوشحالیم کم نشد

خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم یک تفکر سنتی غلط شوهرت داره راه حلش قهر نیس

الان تازه فهمیده کم کم اهمیتش کمتر میشه

توهم عیرمستقیم اونم هر از گاهی یک چیزی بگو

اگه مذهبیه که فراووون حدیث واس مبارکبه فرزتد دختر داریم

ازینکه خدا بالاترین پیامبرش دختر داد. نسل کل ائمه ع از یک دختر بود

اگه نیس میشه از شیرینیای دختر ازبنکه همدم پدر مادره اونه که همیشه دلسوزه بگی

عزیزم یک تفکر سنتی غلط شوهرت داره راه حلش قهر نیس الان تازه فهمیده کم کم اهمیتش کمتر میشه توهم عیر ...

مرسی، خواهر و برادراش دختر دارن... اونا دوس داره میدونه 

اگه بدونن دختر چیه خدا تو اون دنیا به ازای فرزند دختر بهتون رحمت میده ولی به ازای فرزند پسر ، ا ...

یعنی اون دنیا هم تبعیضه؟ خب ما که پسر دار شدیم مگه دست خودمونه که فردای قیامت از ما بازخواست بشه؟ هم پسر هم دختر رو خود خدا میده بعد بخاطر پسر داشتن پدرو مادر رو بازخواست میکنن؟ مگه من به خواست خودم پسر دار شدم خودش داده بعد باز خواستم میکنه؟ عجبا. نه به این دنیا که دختر رو ادم حساب نمیکنن نه به اون دنیا که پسردار بشی بازخواست میکنن؟ این وسط منی که زنم چه گناهی کردم نه از این دنیا شانس اوردم نه از اون دنیا؟ 

پارسال یه سقط داشتم.. فکر کردم  دیگه براش سلامتی بچه مهمتره.. از اولم همش میگفت میدونم این دختره.. فک نمیکردم اینقدر بخوره تو ذوقش.. نگو میخاست خودشو سوپرایز کنه

اسی بیخیال باش همین دخترت که بیاد باباش انقد عاشقش میشه که انگار همه دنیاش فقط دخترشه، مردا خیلی عاشق دخترشون میشن، الان مشکل من اینه که شوهرم بیش از اندازه دخترمو دوست داره بخاطرش همه کار میکنه

یعنی اون دنیا هم تبعیضه؟ خب ما که پسر دار شدیم مگه دست خودمونه که فردای قیامت از ما بازخواست بشه؟ هم ...

عزیزدلم

چرا اینطوری میگی؟

من دارم میگم دختر رحمته

ولی پسر سخت تره شرایطش ، کار هایی که پسر توی این دنیا میکنه ، تو قیامت از پدر مادرش سوال میشه

برا حاجتم یه صلوات میدین ؟! ⁦❤️⁩🙂
اسی بیخیال باش همین دخترت که بیاد باباش انقد عاشقش میشه که انگار همه دنیاش فقط دخترشه، مردا خیلی عاش ...

میدونم ولی دوست داشتن بعدا به درد خودش بخوره... اگه یکبار دیگ بگه، ولش میکنم خیلی بدجنسن

فلانی پسر زاس.....

اولین فرزندش پسر است

پسر پسرقند عسل

فلانی زایمان کرد....شکم اولش است؟....دختر؟....وای دختر؟‌

وهیچ کس ندانست دختری که دیگران برای ورودش به این دنیا از واژه ی(وای)استفاده کردند

یار و یاور مادر است,اولین خمیدگی کمر پدر به چشم دختر می آید,دختر غم خوار برادر است,دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده

مادر امروز یک چین,بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است

ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر,غم برادر وجود یک دختر را هزاران بار میلرزاند

دختر بودن کار دشواریست,اینک درک میکنی

چرا برای اولین بار برای وجود پر مهرت(وای)گفتند

چون همه می دانند که ای(وای)تحمل این همه غصه برای تو کمی بزرگ است

دختر که داشته باشی

انگار خودت را با دست خودت پرورش می دهی ...

انگار مادری را از کودکی تجربه می کنی ...

دختر است،

از کودکی آفریده شده برای مادری،

آن هنگام که عاشقانه موهای عروسکش را شانه می زند

و قربان صدقه های مادرانه اش را نثار عروسکش می کند،

لالایی برایش می خواند و به رویش می خندد ...

دختر است،

آفریده شده تا از کودکی از عزیزانش مراقبت کند،

آن هنگام که خسته از مشغله های روزانه کنارت می نشیند

و دست هایت را با دست های کوچکش نوازش می کند ...

وقتی حتی نه پدر و نه همسر دردت را نمی فهمند،

به چشم هایت خیره می شود و می گوید: مامان چرا خوشحال نیستی؟!

دختر که داشته باشی باید غمت را پنهان کنی،

بغضت را فرو بری و بخندی،

راحت با غمت می شکند ...

او مادر آینده است باید یاد بگیرد صبور و آرام باشد ..

هنوز بر این باورم خداوند زنی را که دوست داشته باشد تاج مادری بر سرش می گذارد،

ولی ...

آن هنگام که عاشق زنی باشد به او دختر هدیه می دهد ...

تقدیم به همه ی دختران و دختر دارها

😘😘

عزیزدلم چرا اینطوری میگی؟ من دارم میگم دختر رحمته ولی پسر سخت تره شرایطش ، کار هایی که پسر توی ای ...

یعنی دختر هرکاری بکنه اون دنیا از پدرو مادر بازخواست نمیشه؟ پس نتیجه میگیریم تبعیصه من که این حرفتونو قبول ندارم اگه حرفتون درست باشه پس تبعیضه دخترو پسر نداره هردو سخته ببین این دخترای فاحشه که تو جامعه هستن فردا از پدرو مادرش سوال نمیشه؟ این خانمهایی که تن فروشی میکنن خیانت میکنن اینا بازخواست نمیشن؟ حرفتون کاملا اشتباهه شما از روی جنسیت دارید قضاوت میکنین ولی خدا هیچوقت از روی جنسیت قضاوت نمیکنه اونی که پسر داره چه گناهی کرده تاوان پسرداریشو بده . اینجوری نگین 

یعنی دختر هرکاری بکنه اون دنیا از پدرو مادر بازخواست نمیشه؟ پس نتیجه میگیریم تبعیصه من که این حرفتون ...

میگن با هر زایمان از دردی که مادر میکشه همه گناهاش بخشیده میشه.. پسر که از این دردا نمیکشه.. شاید رو این حساب گفتن

یعنی دختر هرکاری بکنه اون دنیا از پدرو مادر بازخواست نمیشه؟ پس نتیجه میگیریم تبعیصه من که این حرفتون ...

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا اگر خدای‌نکرده فکر می‌کنید پسرتان در آینده عصای دستتان می‌شود اما دخترتان، فقط نان‌خور است و روشنی و برکتش به خانه شوهر می‌رسد، باید بدانید که کاملاً در اشتباه هستید. این را ما نمی‌گوییم. امام جعفر صادق علیه‌السلام فرموده‌اند که: «دختران، رحمت هستند و پسران، خوبی‌اند. خداوند به ازای رحمت به شما پاداش می‌دهد و در ازای نعمت از شما سؤال می‌کند.»

برا حاجتم یه صلوات میدین ؟! ⁦❤️⁩🙂
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز