2777
2789
عنوان

صادقانه بگین خوشگله؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 60 پست
اوکی پشیمون شدم 

وااا مسخره کردی

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو هم خودتو بزار هم‌اونو🙄

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

آخر سرکارمون گذاشتی  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خوبی حانی گل😁😘

قربانت اوهوم خوبم😍💖

تو چطوری؟

غیر از فعالیت در نی نی سایت چیکارا میکنی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂❤

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 
قربانت اوهوم خوبم😍💖 تو چطوری؟ غیر از فعالیت در نی نی سایت چیکارا میکنی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

فدات منم خوبم😘🥰

کار خاصی جز بچه داری از گوشی نمیکنم😂😂

آخه گوشیم خیلی بغلیه تا میزارمش زمین گریه میاد😂😂😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)