2821
2789
ازکجاتهیش کنم

داروخانه ها و عطاریا دارن.

حالا من خونمون پر سوسک آلمانیه.یه مدت غیب میشن باز میان

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
باز خوب‌سوسک دارین  ما ماهی نقره ای داریم😐😭😭😭😭😭

عکس بده😝😝😂😂😂

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرن تخم ریزی وقتی نیستن.کامن بزن 

کامن زدم امحا زدم پودر سفیدارو زدم.یه مدت غیب میشن یهو باز پیدا میشن دیشب در جاکفشی رو باز کردم یکیشون عین فرفره اومد بیرون.سوسک المانی رو میگن بخاطر ام دی اف و صنایع چوب میاد

نمیدونم چیکار کنم روانم بهم ریهته

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
کامن زدم امحا زدم پودر سفیدارو زدم.یه مدت غیب میشن یهو باز پیدا میشن دیشب در جاکفشی رو باز کردم یکیش ...

حتما از یه جای میان تو خونت.من به هر کی کامن رو معرفی کردم راضی بوده

خمیر mh هیچکس خونش اندازه خونه من سوسک نداشت زندگیمو نابود کرده بودن تو همین نی نی سایت سرچ کردم همه گفتن سم ام ها منم یبار خریدم زدم کنار کابینت و اینا وافعا دیگه اصلااااا ندیدم 

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍
حتما از یه جای میان تو خونت.من به هر کی کامن رو معرفی کردم راضی بوده

کامن که حرف نداره میگم که تا میزنم یه مدت کوتاه نیستن باز میان از کجاشو نمیدونم.برم سم بزنم بیام. خوب شد یادم انداختین

خمیر mh هیچکس خونش اندازه خونه من سوسک نداشت زندگیمو نابود کرده بودن تو همین نی نی سایت سرچ کردم همه ...

یه سری چسب سوسک کش زدم یه مدت نبودن ولی یهودیدم خیلی زیادشدن پودرسوسک کش هم زدم بی فایدس

کامن که حرف نداره میگم که تا میزنم یه مدت کوتاه نیستن باز میان از کجاشو نمیدونم.برم سم بزنم بیام. خو ...

نگا کن فاصله تخم گذاریشون ۱۴ روزه مرتب بزن تا اونایی که از تخم درمیانم بمیرن

نگا کن فاصله تخم گذاریشون ۱۴ روزه مرتب بزن تا اونایی که از تخم درمیانم بمیرن

مرسی