سلام بچه ها من ۱۷سالمه خواستگارم داشتم ولی خب بابام همشونو رد کرده الان واسه دخترخاله کلاس هشتمیم خواستگار اومده قبول کردن وحتی اینقدر دخترشونو بی ارزش میدونستن که گفتن هبشکی بهتر ازاینا گیرمون نمیاد حالا امروز اومدیم خونه بابابزرگم خاله کوچیکم برگشته میگه که اره شما ۱٠،۱۲میلیون پول دادید گوشی گرفتید به سوگند بعد واسه زهرا گوشی اوردن (شوهر خالم خیلی سخت گیره و ادای مذهبی ها رو درمیارع یه گوشی واسه دختر خالم نمیگیره نمیذاره لااقل یه خرمن سیبیل رو برداره بعد با ارایش مشکلی نداره ودختر خالم سر لختم باشه مشکلی نیست فقط باید سیبیل داشته باشه و یه خروار ابرو)بعد دیروز که قبول کردن پسرع رفته خونشون گوشی برده براش (ایفونse) حالا دخترخالم که اب ندیده ولی شناگر ماهریه همون دیشب اینستا نصب کرده عکس از گوشی و گل گذاشته و پز میده که اره شوهر دارم من مخالف کودک همسری ام واصلا برام مهم نبود ولی امروز همشون دارن بهم تیکه میندازن اره دخترخاله خودشو عاقل و سنگین گرفته براش ایفون میارن حالا من خودم ایفون۸+ دارم یا میگن شوهرش ماشین شاسی بلند دارع (حالا از این چینی ها)خونه ام نداره خودشو ماشینش من همش میگم من تو خونه بابام راضی ام فکر درسم چیزایی که اون الان میرسه من خودم تو خونه بابام داشتم ماشین بابام سانتافه است بعدم ندید پدید که نیستم مبارکش باشه مامان بزرگم میگه اینا مال باباته از خودت چی داری من چی بگم نمیخوام بی احترامی کنم اخه دلشون میشکنه دلم شکسته ولی چون میدونم چقد شکستن دل بده نمیخوام دل بشکونم
کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈