2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی وقتا به خاطر یه خصلت بد طلاق میگیری 

مثلا خساست 

بعد یه مدت با یکی دیگه ازدواج میکنی که ده تا خصلت بدتر داره ولی مجبوری بسازی و تحمل کنی چون همه از طلاق دوم خیلی میترسن 

من هر تجربه ای که تو طلاق دیدم ۹۹ ٪پشیمون بودن خانما 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

فامیل ما بچه دار نمیشد شوهرش روش زن گرفت 

بعد از ازدواج دوم فهمید مشکل از خودشه که بچه دار نمیشه

زن دومشو برد با کلی هزینه باردار کرد که کسی نفهمه ولی دستش رو شد .....

همه به زن اول گفتن طلاقتو بگیر این مرد رفته روی تو زن گرفته نه دو تا چت  و خیانت ....

ولی طلاق نگرفت و شوهرشو مجبور کرد اینم ببره برای درمان و این خانمم دو قلو بچه به دنیا آورد و موند سر زندگیش الان دو قلو هاش بزرگ شدن شوهرش  ۴ شب پیش ایناست دو شب پیش اونا و سر چشم هم چشمی دوتا هوو زنه برای خودش زندگی شاهانه میکنه ....

اگه همون موقع طلاق میگرفت باید میشد پرستار مادر پیرش یا با یه پیرمرد ازدواج میکرد.....  الان همه بهش میگن خوب کاری کردی سختی رو تحمل کردی ولی موندی سر زندگیت 

تجربه#  

جدی؟ چرا آخه😥

آره به خدا دقیقا دوست مامانم سر چیزای الکی این که شوهرش دهن بینه وهم  اینکه حقوق داشت و میتونست از پس مخارج خودش بر بیاد طلاق گرفت 

ادمیزاد ناخودآگاه تمایل به ازدواج و ارتباط با جنس مخالف داره هیچ کس نمیگه طلاق بگیرم تا آخر عمر تنها بمونم 

این خانم بعد از دو سال ازدواج کرد با یه مرد که کارت حقوقشو گرفته نمیزاره با احدی رفتو آمد کنه پدری ازش در آورده که به خدا مامانم میگفت بیست سال پیر شده ولی دیگه نه پیش خانواده نه به خاطر بچه هاش جرات اسم طلاق آوردن نداره فقط داره میسوزه و میسازه دو تا بچه اون ور آواره کرد 

یه بچه این ور به دنیا آورد بیچاره کرد 

پشیمونی شاخ داشت این زن شاخش به آسمون میرسید تجربه#