2777
2789
وای خداخانوم چادری 🤣🤣🤣 خب همه چی که چادر نیس دیوونه الان من پیش دوستای میثم با بلوز شلوار و شال ...

منظورم باحجابه.وای بلوزشلوارباسن ک گوش شوهرمومیبرم😱😂😂انقدبدم‌میادد فقط بلده ب من‌گیربده میگه پس من سرکارمیرم‌چی ...باتاب شلوارک بادامن شورتشون همه معلومه...گفتم‌حالا نیازه ب شورتش حتمانیگاکنی🤨🤨

اورجینال و اصل باش تادنیاازتوکپی کند.😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اقایچی بگم. من شوهر‌م‌توخاستگاری بهش گفتم رفیق بازی دوسندارم‌نکن‌گف باشه یلنی هیچ رفتوامدی نکنیم.حا ...

پرند سلام خوبی؟

پرند شوهرمن مجردی با دوستاش جز ایران 

کلی سفرای خارجی رفته 

و سه تا دوست صمیمژ داشت که حدودا ۱۵ سال باهم دوست بودن

من انقدر وقتشو پر میکردم و باهاش سفر میرفتم وقتی برای اونا نداشت و خودش بهم گفت تو اخلاقت اینجوریه من نیازی به دوستام ندارم ... همینکه حالشون خوبه برام کافیه 

یادته یه دوستی داشت همکارشم بود میومد هونمون گاهی ؟!

اونم دیگه نمیاد 

میدونی چون من سخت نگرفتم بهش

حالا دوستاش مجردی و بدون خانماشون میرن سفر 

من به شوهرم میگم برو نمیره

ببین مقاومت بدترش میکنه 

گاهی بزار بره 

فاصله نیازه برای زن و مرد

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
مهسا جون به نڟرم یکم کوتاه بیای بد نیس چون شوهرت زودی جبهه میگیره حرفاشم جدی نگیر الکی میگه توکه ...

به قول زهره بییییییگ لایک😂😂😂😍😍💖💖

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇
پرند سلام خوبی؟ پرند شوهرمن مجردی با دوستاش جز ایران  کلی سفرای خارجی رفته  و سه تا دوس ...

سلام‌عزیزم.تنهابادوستاش مجردی میره گاهی.دوماه پیش با۲تاازهمکاراش رفتن باغشون.ولی اگه خانماشون‌باسن‌ک نمیشه تنهابرع منم‌نمیزارم‌ مادرشوهرمم گوششوازبیخ نیکنه الان‌نیگم‌خداروشکرمادرشوهرم‌نزدیکه وگرنه من‌تنهاجلودارش نیستم

اورجینال و اصل باش تادنیاازتوکپی کند.😏
اره بابا کار خوبی میکنی ... بخری راحت تری ..با بچه کوچیک سخته

آره این بارو میخرم اگه نتونستم و فایده نداشت میرم برا اپیلاسیون😂😂😂😂

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇
سلام‌عزیزم.تنهابادوستاش مجردی میره گاهی.دوماه پیش با۲تاازهمکاراش رفتن باغشون.ولی اگه خانماشون‌باسن‌ک ...

خب عزیزم تو هم همراهیش کن 

چه ایرادی داره؟!

خانم همکارای ما همه محجبن 

اما من نیستم 

وقتی میان خونمون (البته سالی یک یا دوبار) با اینکه همکار منم هستن آقاها و منو سرکار با حجاب میبینن 

بلوز شلوارم و آرایش دارم ...خانماشون اصلا حساس نیستن 

بنظرم باهاشون دوست شو 

گاهی بری طوری نمیشه 

و برلی اینکه ارتباطشو با دوستاش کم کنه چون شوهرت اجتماعیه و اهل رفت و آمد ؛ارتباطت رو و تفریحاتت رو با خانوادش و فامیلاتون زیاد کن که وقت برای بقیه نداشته باشه

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
من دارم میرم خونه مامانم ... یه هفته از پخت و پز راحتم از همه مهمتر از بچه داری راحتم ...

وای خوشبحالتون همتون هم ک امروز خونه ی مامانتونین 😍😍

من ماندم تنهای تنها حبیبم😢😢🤣🤣🤣