2777
2789
مرضیه جون اون یکی تاپیک چی نوشته بودین برام من نخونده بودم حذف شده فکر کنم درمورد صمغ عربی بود

عه ، الان دقیقا یادم نیست چی نوشته بودم ولی فکر کنم این بود که موهای ضخیم رو خوب میکنه و من پاهامو اپیلیدی میزدم کلی موی زیر پوستی داشتم ولی از وقتی از صمغ استفاده میکنم اون زیر پوستی ها هم از بین رفته .

عه ، الان دقیقا یادم نیست چی نوشته بودم ولی فکر کنم این بود که موهای ضخیم رو خوب میکنه و من پا ...

چه خوب این بار میخام اینو امتحان کنم😍😍😂😂

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چه خوب این بار میخام اینو امتحان کنم😍😍😂😂

غزاله جون واست پرسیدم به این روش درست کن عالی میشه .. یه لیوان ابلیمو ۳ لیوان شکر ... شعلش خیلی کم باشه و مرتب هم بزن ... برای استفاده مجدد باید روی بخار کتری بزاری تا مثل قبلش شه ... ولی همون اماده بخری فک کنم بهتره دردسرش کمتره 

غزاله جون واست پرسیدم به این روش درست کن عالی میشه .. یه لیوان ابلیمو ۳ لیوان شکر ... شعلش خیلی کم ب ...

عزیزم دستت درد نکنه تو زحمت افتادی😘😘

یه بار از بیرون بخرم اگه خوب نبود یه بار درست میکنم

چون نمیخام دیگه گرم کنم یعنی با بچه کوچیک نمیشه اصلا همش تو دست و پامه

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇
 عه ، الان دقیقا یادم نیست چی نوشته بودم ولی فکر کنم این بود که موهای ضخیم رو خوب میکنه و من پا ...

مرضیه جون یکی هم اینکه قیمتش چقدره از کجا تهیه کردی

مرضیه جون یکی هم اینکه قیمتش چقدره از کجا تهیه کردی

من از اینستاگرام آنلاین خریدم 

این پیجی که من خریدم ۳۰۰ گرمی رو ۶۰ تومان و ۴۰۰ گرمی رو ۸۰ میداد. از یه پیج دیگه ۴۰۰ گرمی رو ۶۰ تومان خریدم ولی کیفیت اولی رو نداشت