2777
2789
عنوان

شوهرمم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 66 پست

نرو حالا مثلا یه هفته ده روز دوس نباشی باهاش چی میشه،؟ آسمون به زمین میااد؟ 

بزار بفهمه این دفعه دیگه اجازه نمیدی بهت بی احترامی بشه

سکوت کن و کمرنگ باش 

و زندگی کن تو این مدت کارای شخصیتو انجام بده یه مدت فکر کن مجردی

احترام هر کسی دست خودشه 

اگه یه بار بهت توهین شد راحت ازش گذشتی بخاطر وابستگی و نیازمند بودن به مردت یا هر چیزی 

بدون احترامتو کامل از دست میدی 

چجوری خودشون بعد قهر طولانی دووم میارنو ریلکسنو زندگیشونو میکنن،، یکی شو مثل خودش 

اونوقت میبینی چجوری رفتارش باهات عوض میشه

تیکر بارداری نیس!!! 
اوههههه تو عقدی و بهت گفته هرزه 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲 ...

آرهه خب😔

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرهه خب😔

بیخیااااال توروخدا بفکر زندگیت باش 

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
طاقتم نمیاد شماها یچیزی بگین ک نرم 

منم دقیقا عین تو ساده و دل رحم بودم 

ولی باید نری اگ نری ممکنه ۲ یا ۳ ماه طول بکشه ولی از همین اول میتونی احساس وجود تو بهش منتقل کنی ک بهت احترام بزارع دوست داشته باشه مردا به کسی ک زیاد کوتا بیان و دوسشون داشته باشن و اهمیت بیشتر بدن کمتر توجه میکنن بشین ۲ یا ۳ ماه همین نی نی سایت یا ی کار دیگ تا بیاد سمتت وقتی هم اومد حسابی جبران کن ک اشتباشو بفهمه اگ نکنی اینکارو تا ابد تو سری خور میشی تو ازدواجتم تا ی حدی طاقت میاری بعدش طاق میشه 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

خیلی ازش ناراحتم ک چتور این حرفارو بهم زد الانم راحته وعین خیالش نیس وبازم میگه تومقصری تا نرم سراغش نمیاد سمتم واقعا نمیدونم چجوری طاقتش میاد😔

خیلی ازش ناراحتم ک چتور این حرفارو بهم زد الانم راحته وعین خیالش نیس وبازم میگه تومقصری تا نرم سراغش ...

بعد ۲ یا ۳ ماه قول شرف میدم اگ نری سمتش و خودتو خوشحال نشون بدی میاد منت کشی ولی بری سمتش باختی

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
بیخیااااال توروخدا بفکر زندگیت باش 

همه کارو زندگیم همه جا توذهنمه نمیتونم روهیچی تمرکزکنم خودمو باختم اثلا بفکرخودم نیستم همه هم هی بهم تیک میندازن .ازوقتی اونحرفاروشنیدم نابود شدم ازتو

بعد ۲ یا ۳ ماه قول شرف میدم اگ نری سمتش و خودتو خوشحال نشون بدی میاد منت کشی ولی بری سمتش باختی

همین وابستگیم ودوس داشتن بیش ازاندازم نابودم کردم هیچی برام نزاشته😔

ممنونم عزیزم . ولی بازم بااین حال باخودم میگم من مقصرم برم ازدلش دربیارم میدونم من خیلی سادم😔

حتی اگر مقصر صد در صد باشی و اون هیچ تقصیری نداشته باشه حق توهین اونم انقدر سنگین نداره اونم تو زندگی زناشویی دوستی بود باز ی چیزی 

اسی کتاب زنان زیرکو از تلگرام سرچ کن دان کن بخون  اونوقت هم سرت گرم میشه نمیری سراغش هم کلی نک ...

دارمش .اما اصلا حوصله ندارم بخونم حوصله خودموندارم 

فقدهمش تونی نی سایتم

همین وابستگیم ودوس داشتن بیش ازاندازم نابودم کردم هیچی برام نزاشته😔

خب منم عین تو بودم ولی هیچ ک با دلتنگی نمرده اگ کوتاه بیای زندگیو باختی ب این فک کن ممکنه بگه یهویی نمیخوادت انقد ضعیف نباش باید اول بخودت ابهت بدی تا بهت احترام و عشق بده