2777
2789
عنوان

وای خواهشا هر کی میدونه چی خوبه برا چاقی صورت بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 47 پست
روغن خراطین جدی پیگیر شدم برای من جواب نداد ،الان دارم آلوورا رو امتحان میکنم روزی دوبار ،با قرص ویت ...

شما هم مثل منی

منم روغن خراطین گرفتم فایده نداشت 

شیر خشک استفاده کردم فایده نداشت 

ژلاتین هم تا وقتی هر روز می خورم خوبه هم قطع می کنم همون جوری میشم

ویتامین ای هم خوردم ولی تا یه مدت نمی خورم بر می گرده

من امسال رفتم تو ۳۴ فکر کنم به خاطر اون هم هست که لاغر شده صورتم شدم یک پنج سالی هم هست به خاطر کم کاری تیروئید قرص می خورم اونم فکر کنم تاثیر گذاشته   

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))
شما هم مثل منی منم روغن خراطین گرفتم فایده نداشت  شیر خشک استفاده کردم فایده نداشت  ژلا ...

من ازدواج کردم ،بچه دارشدم ، فعلا هم توی خونه هستیم ولی خیلی توی این همه سال ها تفاوتی نکردم شاید۵ کیلو کلا اضافه شده باشم نسبت به قبل از ازدواج ولی راحت وزن کم میکنم با کوچکترین استرس وناراحتی 😔

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم مثل منی منم روغن خراطین گرفتم فایده نداشت  شیر خشک استفاده کردم فایده نداشت  ژلا ...

چه ربطی ب ۳۴ ساله شدن داره ؟ شیر خشک باید زیاد بخوری بدون اب مخمر ابجو قرصشو بگیر روزی ۲ تا یا ۴ تا بخورعالیه