2777
2789
عنوان

از کدوم کاربر خوشتون میاد؟👒دروهمیه همتون بیاین😉💃

| مشاهده متن کامل بحث + 8219 بازدید | 1068 پست
🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘 ...

💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖💖❤💖❤💖❤💖❤💖💖❤💖❤💖💋💋💋💋😍😍😍😍😘😘😘😘😍💋💋💋😍❤💋😍😍💋❤😍😘😘❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

می توووو😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوونه اشتباه تگ کردی

@anahita4  

ای خدااااا چرا اشتباه شد..اشکالی نداره اونم دوستمه😛😛😛الان برات شعر میگم😍😍😍👇👇👇

مگه چه گناهی کرده که دلم افتاده دستت😀 بیخیال شو این همه ناز دیگه بسه😂 راه بیا کشتی مارو با اون چشای عسلیت😂خیالت تخت تو دلم هیشکی جز تو اصلا نیست 😉😉 با اون نگاه صد ریشتری دلو درجا میبری 😋زیر و رو میکنی دل آدمو ولی نمیمونه اثری😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖💖❤💖❤💖❤💖❤💖💖❤💖❤💖💋💋💋💋😍😍😍😍😘😘😘😘😍💋💋💋😍❤💋 ...

💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡بچرخ تا بچرخیم😈👻😂😂😂

(((:🫀
فاطی مگه با تو نیستم😒😡😡

چی جاااانم😶

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
فحشت میدما دیوونه😡😡😡

چرا😶😶😶

الهی من فدات شم اجی  تو ک تگ نمیشی روم سیاه🤕

خدانکنه عشقم

تگ نمیشم که نشم

مشکلی نیست همین که میدونم دوسم

داری برام بسه اخه میدونی

دل به دل لوله کشی داره😘🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤💛🧡❤ ...

😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻