2777
2789
عنوان

از کدوم کاربر خوشتون میاد؟👒دروهمیه همتون بیاین😉💃

| مشاهده متن کامل بحث + 8219 بازدید | 1068 پست
😂😂 راستی کارنامه هاتونو دادن؟ 

نچ☹️☹️

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
💝💝💝💝💝💝💝💝ای جونمم

جونت سلامت❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا هم ریپلای ها رو نمیخونه😂😂😂

یک پاش تو تاپیک منه ی پاش اینجا 

سرش حسابی شلوغه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

همه اینجا ی خوبیایی دارن نظرا اصولن همه یادم نمیمونه اسماشون ک بدونم کی بهترع. 

هر کدومشون هر چی هسن امیدوارم همش سلامت و شاد باشن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

@benimai  

@اعتصامی  

@khoday_mer3p  

@ماه تنها

وخیلیای دیگه که دوستشون دارم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋 ...

💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋😍💋❤❤💋❤😍😍❤😍💋❤😍❤😍💋😍❤😍💋😍💋💋😍😍💋💋😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بعدا حسابشو میرسم😒

نه گوناه داله

💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋😍💋❤❤💋❤😍😍❤😍💋❤😍❤😍💋😍❤😍💋😍💋💋😍😍💋💋😂😂

🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘🤗😘

من کم نمیارم😂همینجور ادامه میدم😂😂😂❤

(((:🫀
آقا اسم همه رو میدونه به جز من😭😭😭😥😞🥺🥺🥺من برم گربه شم

نه نگو اینجوری😨😨😨