2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 103 پست
منظقی چه روشی هست؟ 

يعني وقتي ميبيني با اين وضعيت به فرهنگ و خانواده شما نميخوره ردش كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ن نمیده از اون نگیر بگیری پشتت حرف درمیاد  از خاستگارت بگیر البته اگ ب کسی نگه و اگه بهت بده ا ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4470711&slug=گفت-اگه-یبار-دیگه-بزنگی-به-بابات-میگم&postId=142178424

بی زحمت بخون نظرتو بگو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میترسم به همسرم ایندم خیانت ذهنی کنم    

از خودت مطمئن نيستي ؟

با احتمالات ميخواي زندگي كني؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مطمینم اینو خیلی دوسش دارم خیلی احتمالات ینی چی؟ 

يعني اينكه از ترس اينكه يوقت عاشق كسي نشي با اين ازدواج كني

يا اينكه يوقت بقول خودت خيانت ذهني نكني خيانت كني 

و....

ببین این طرف ینی دختر قبلیه فامیل دورشه  سختهه نه ؟

عزیزم من با توجه به تجربه ام میگم اصلا از این موضوع رد نشو.....در این دوره ای که هستیم هیچ‌دختری بدون دلیل منطقی و واهی انگ مطلقه رو برای خودش نمیخره....نمیگم ممکنه صدردر صد مرد اشکال و ضعف داشته ولی حتما دلیلش رو پیگیری کن که پشیمون نشی ....

عزیزم من با توجه به تجربه ام میگم اصلا از این موضوع رد نشو.....در این دوره ای که هستیم هیچ‌دختری بدو ...

شما جای من باشی 

طرف فامیلش باشه قبول میکنی؟

یا نه اصلا پسره اکی هم بود؟

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4470711&slug=گفت-اگه-یبار-دیگه-بزنگی-به-باب ...

واااای خوندم دختر چرا خودتو انقدر کوچیک کردی اصلا اگرم ازدواج کنی باهاش به هیجججج جا نمیرسی تو زندگی مشترک باید مرد عاشق تر از زن باشه الان داغی متوجه نیسی بهتره هر چی زودتر بزاری کنار این رابطه رو و اصلا نبینیش این الان داره باهات اینجوری حرف میزنه عروسی کنین خرش از پل بگذره ک کتکتم میزنه والا 

به ایندت فکر کن من متاهلم اصلا عشق و عاشقی وجود نداره همه زندگی رو عقل پیش میره 

خودم شمار ی خواهرشو داروردم  خیلی ناراحت شد زنگ زدم به خواهرش البته خواهرش گفت مجبورم بهش بگم ...

چرا ب خواهرش زنگ زدی 

اینا تورو نمیخوان بعد تو داری خودتو ب زور میندازی بهشون ارزش خودتو بیشتر بدون 

واااای خوندم دختر چرا خودتو انقدر کوچیک کردی اصلا اگرم ازدواج کنی باهاش به هیجججج جا نمیرسی تو زندگی ...

چند سالته؟

اره خیلی دوسش دارم بد بختی سرش کشیدم

کلی به خانوادم اصرار کردم یه بار ببینیدش 

اصرار های خودش بود

وقتی به بابام گفتم  میترسم فقط همین

پسر قاطی کرد 

نمیدونم چرا  انقدرخودمو براش کوچک میکنم