من ردش میکردم اگر جات بودم چون درشان خانوادم نیست ادم باید قدر و شان خودشو حفظ کنه شوهر به چه قیمتی ؟
اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی داره که اون فرد چجوری باشه اگه کسی هست که بشه بهش تکیه واعتماد کرد کاری به گذشتش وخانوادش ندارم ولی اگه نه خبر دار شم که اشتباه زیاد میکنه و احتمال خیانت هم بدم نه اصلا قبول نمیکنم
خانواده خیلی مهمه ازدواج یک عمر زندگیه باید بدونی اگ الان انتخابش میکنی هر کیو تا اخر باید پای انتخابت وایستی سعی کن عشقو درگیر این مقوله ازدواج نکنی با عقلت تصمبم بگیر
سعی میکردم عاقلانه تصمیم بگیرم و دور همچین عشقی رو خط میکشیدم.
نمیتونی اون موقع عاقلانه تصمیم بگیری ک تاکید داره عاشقشه
انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦♂️🌹🙏
میشکستم تو خودم نابود میشدم ولی هرگز باهاش ازدواج نمیکردم چون عشق کمرنگ شه تازه عمق فاجعه معلوم میشه
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂