2777
2789
عنوان

قصد ازدواج ندارد.

296 بازدید | 12 پست

سلام علی هستم ۳۲ ساله از  اصفهان

کسی رو که دوست دارم ، علاقه مندیم رو بهش گفتم. ۲۶ سال

اما می‌گه قصد ازدواج ندارد. 

طبق اطلاعاتی که بدست اوردم خواستگار های قبلی را هم به همین دلیل رد کرده است.

چه کار کنم؟  همه فرضیات رو در نظر میشه گرفت

شاید یکی دیگه رو میخواد و برای همین رد میکنه(طبق شناخت بعید میدونم). شاید مشکلات خانوادگی مثل فشار برای مراسم و جهزیه داشته باشد. شاید مشکلات نظیر ازدواج نکردن افراد دیگر خانواده باشد

همه اینها رو در نظر گرفتم.حالا میخوام ازش دلایل قصد نداشتن رو بدونم. طوری که جواب بده. 

سلام علی 

علی حتما ازت خوشش نیومده معیارش چیز دیگس

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام 

با خودشون صحبت کنید

سن هر دو برای صحبت منطقی مناسب هست، دلیلش رو جز خانم شخص دیگری نمیدونه. پس بهتره به جای فرضیه سازی از خودشون سؤال کنید 

مانا باشید

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

مشاور برین یا مجازی کمکتون کنن

یک روانشناس انقلابی 🍃🌹

#محسن_پوراحمد_خمینی

✅ کارشناس و مشاور خانواده

💓 ثبت نام کلاسها
@hamsaranclass

💓 مشاوره رایگان#  
@hamsaranekhoub

💓 مشاوره #خصوصی
@moshaverehh

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

یه مدت  دورو برش نرو اگه دوست داشته باشه خودش یه بهونه پیدا میکنه دوباره برگردی

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

يا شما رو نميپسنده حالا به هر دليلي

شما معيارهاشو نداريد

و يا اينكه واقعا قصد ازدواج نداره.اهداف ديگه اي براي خودش داره

منم ٣٠ سالمه خواستگار داشتم و دارم و همه رو رد ميكنم. قصد ازدواج ندارم. 

سعی کن دلیلشو بدونی اگه منطقی نبود مثلا بهانه آورد میتونی رو تصمیمت پافشاری کنی حالا هر مدلی که بلدی و میتونی ولی اگه منطقی بود مثلا گفت خوشم نمیاد ازت یا یه دلیل دیگه بنظرم دیگه کاری ازت برنمیاد و پا فشاری هم به درد نمیخوره

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻