2777
2789
عنوان

آبروریزی شدیییید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 106 پست

پست اول چرا ننوشتی یه باره 😐

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پریروز مامانم رفت خونه مامانش یه شهر دیگه تو این مدت دوستم شبها پیشم میموند

اها پول رو گذاشت زیر فرشتون و تو نمیدونستی 😁

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
پست اول چرا ننوشتی یه باره 😐

این موضوع هیچوقت حل نمیشه

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

کار اینترنتی در منزل خودتون

شرکت آیاز ۲۰ نفر رو برای کار های اینترنتی استخدام میکنه برای توضیحات بیشتر و استخدام به ایدی زیر در تلگرام پیام بدین

@estekhdam_ayaz

با عکس و اهنگ  خودتون فیلم ادیت میزنم...تاپیک اخرمو ببینید 

بعدش به دوستم پیام دادم که چرا اینطوری بودن و اینکه از ما ناراحت بودن اونم گفت توضیح میدم بعد گفت اره ناراحت شدن واینا بعدم گفته بودن میخوان قطع رابطه کنن

این موضوع هیچوقت حل نمیشه

نمیدونم چرابه چه دلیل اینجوره واقعا

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣