2777
2789
عنوان

اونهایی که موهاشون بلنده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 47 پست

میبافم روزی ۳ ۴ بار باز میکنم شونه میکنم دوباره میبافم..

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهات خشکه حتما سر موهاتو هرماه کوتاه کن ک ظاهرقشنگتری داشته باشه.

برا بستنشونم اول ی دم اسبی ببند بعد موهارو دور کش همون دم اسبیه بپیچون وباز با ی کش دیگه محکمشون کن وقتی بازشون میکنی هم نرمن هم خوش حالت وموج دار.

اگه خیلی بدتوضیح دادم ب رو خودت نیار😆😂

شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.

راضی هستی؟ منم باید ببافم پس.. 

اره گره نمیخوره

حالتشم قشنگ میمونه

مخصوصا داری میخوابی ببافی خیلی خوبه

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

موی بلند پز داره؟

همینو بگو 

درباره هر چی تاپیک بزنی یه حرف در میارن !

انگار بقیه کچلن !!! که من پز بدم😳

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
هرروز صب بیدار میشم شونه میکنم یا با کش پایین میبندم دم اسبی خیلی اذیت شم میبافم گوجه ای ببندی دیگ ...

من دم اسبی میبندم 

با بچه کوچیک وقت بافتن ندارم 

ولی از اون طرفم کلافه میشم دم اسبی

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
هفته پیش کوتاه کردم ...😭😭😭😭 تا پایین کمرم بوددد

چرا .. 

عزیزم دوست نداشتی کوتاه نمیکردی😥

موخوره داشتی؟

من دم اسبی میبندم  با بچه کوچیک وقت بافتن ندارم  ولی از اون طرفم کلافه میشم دم اسبی

اها بچه کوچیک داری هم بالا گوجه ای ببندش اینجوری اذیتم نمیشی 

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.