2777
2789
عنوان

قرص مارلین

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 36 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وایییی خدا من با خیال راحت همه چیزو گذاشتم کنار

این حرف ها الکی قرص مطمعنم ترین راهها هیچ جلوگیری دیگه ام نمیخواد خیالت راحت.من نمیدونم این حرف ها از کجا میاد مگه سواد ندارید.قرص احتمال شکست نداره

[QUOTE=143261792]من چهار سال فقط از قرص استفاده میکردم.اون فاصله هم جلوگیری نداشتم هیچ موقع[/QUOچه خوب من یکسالو 6 ماه فقط کاندوم استفاده کردم همه جام زخم شد دیگه این ماه گفتم با خیال راحت قرص بخورم اونم که میگن بازد روشه دیگه ای هم استفده میکردی

این حرف ها الکی قرص مطمعنم ترین راهها هیچ جلوگیری دیگه ام نمیخواد خیالت راحت.من نمیدونم این حرف ها ا ...

من دیشب قرصامو تموم کردم  دیگه نیازی نداره از هیچ روشی استفاده کنم به نظرتون یا .....

این حرف ها الکی قرص مطمعنم ترین راهها هیچ جلوگیری دیگه ام نمیخواد خیالت راحت.من نمیدونم این حرف ها ا ...

واقعاعزیزم یعنی جلوگیری دیگه ای نمیخواد؟

ميشه برحاجت روايیم برام صلوات بفرستين💔
منم اصلا تحمل کاندوم ندارم.واسه بچه اولم دوسال کامل قرص خوردم بعد بچه اولم چهار سال سه ماه .هیچ جلوگ ...

شما هم فاصله تموم شدن قرص تا پریودی از  چه روشی استفاده میکردی 

من اصلا شرایط واسه نی نی دار شدن ندارم 😣😣