2777
2789
عنوان

سهام عدالت

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 28 پست
حالا ممکنه که این قانون فروختن سهام بعد ها نباشه؟

نه .خودشون ازاد گردن تا سال دیگه هم میشه همشو فروخت

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرف درستی زده

حرفش که صدرصد درسته فقط نمیدونم این حرفش واسه غیر مستقیم خوبه یا مستقیم ، من خودم مستقیم زدم وفعلا هیچی از بورس نمیدونم حالا با این حال این روش سود داره یانه کسی نیست درست توضیح بده مثلا من تا ده سال دیگه به سهام عدالتم دست نزنم یعنی سهامم ارزش پیدا میکنه خودبه خود یا ثابت میمونه توروش مستقیم

حرفش که صدرصد درسته فقط نمیدونم این حرفش واسه غیر مستقیم خوبه یا مستقیم ، من خودم مستقیم زدم وفعلا ه ...

الان برات کامل میگم...

ببین این روش غیر مستقیم یعنی اینکه شما اختیار سهامت رو میدی دست دولت تا پروژه ها استفاده کنه ازش وزسود جزیی بده به هیچ عنوانم دیگه نمیتونی بفروشیش.

ولی مستقیم شما احتیار معامله پیدا میکنی دسترسی پیدا میکنی به سهامت میتونی مستقبم ببینی ارزش چقدره و  از سودش استفاده کنی...هر زمانم بخوای مثلا احتیاج پیدا کنی میتونی بفروشی و پولشو بگیری‌..

ولی بهتره که حالا حالا ها نفروشیش چون ارزشش با توجه به اینکه ۳۶ تا از توپ ترین و بهترین سهم هارو داری خیلی زیاده.. ظرف یک ماه ۷۶۰۰ شده ۱۳ و خورده ای..

فعلا نگهش دار و دست بهش نزن...

یه عده هول شدن فروختن ۳۰ درشد رو به خاطر ۲ میلیون ضرر کردن حسابی‌...

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵
خود به خود با توجه به بازار ارزش پیدا میکنه

من خودم کد بورسی واسه سهام عدالت گرفتم ولی واقعا کارتو بورس سخته، داداشم که ادعاش میشد چندسال توکار الان نصف سرمایشو ضرر کرده  ولی حالا میخوام با پول کم شروع کنم سهام عدالتمو ول کنم 

نه نمیره  ولی برو کد بورسی بگیر چیز خوبیه ارز اولیه هارو بخر اونا صد درصد سودن...صندوق هام همی ...

ارز اولیه از کجا بفهمیم ک اومده من تازه وارد بورس شدم

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
نه نمیره  ولی برو کد بورسی بگیر چیز خوبیه ارز اولیه هارو بخر اونا صد درصد سودن...صندوق هام همی ...

من امروز کدبورسی گرفتم باید چکارکنم

چجوری برم بورس کارکنم

من قصد فروش سهاممو دارم ولی الان نه مثلا ۲سال دیگه تا اون زمان چطور تو بورس کارکنم با سهامم

الان سهام عدالت تو بورس اومده که باهاش خرید وفروش کنم

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

من امروز کدبورسی گرفتم باید چکارکنم چجوری برم بورس کارکنم من قصد فروش سهاممو دارم ولی الان نه مثلا ...

میگن واسه تازه واردها بهترین سهام خرید عرضه اولیه است من که عرضه اولیه بخاطر گندکاری آگاه ازدست دادم منتظرم ببینم بازم میاد یانه چون نمیخوام اول کار یه سهامی بخرم ضرر کنم کلا زده شم 

من خودم کد بورسی واسه سهام عدالت گرفتم ولی واقعا کارتو بورس سخته، داداشم که ادعاش میشد چندسال توکار ...

اره همین کارو بکن

ولی ارز اولیه و صندوق ها صد در صد سود واسه شما که میخوای مبلغ کم شروع کنی

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵
من امروز کدبورسی گرفتم باید چکارکنم چجوری برم بورس کارکنم من قصد فروش سهاممو دارم ولی الان نه مثلا ...

نه هنوز تو کارگزاری ها نیومده فعلا.

کلاساش شرکت کن

کدوم کارگزاری هستی؟

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵
نه هنوز تو کارگزاری ها نیومده فعلا. کلاساش شرکت کن کدوم کارگزاری هستی؟

عزیزم کارگزاری مفید 

ولی اصلا سر در نمیارم باید چی تو گوشیم نصب کنم بعد چحارکنم

میشه برام توضیع بدی ممنون

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __