2777
2789
عنوان

زندگی قبل از نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 43 پست
مدیونی اگ از این پس بمن نگیشون😂😂😂

کوفت....تو اینجایی وروجک 😚😚😚😚

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم حرفامو تایپک نمیزنم،اما حرفامو توی تاپیک بقیه میزنم.

قبلش دلم پر بود 

حالا یکم سبکتره.

راستی از بقیه هم خیلی چیزا یاد گرفتم

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

من دردو دلمو اصولن ب کسی نمگم.

فقط ی مدت با یکی از دوستام دردو دل میکردم .

بعضی اوقات با دوستام درد و دل میکنم ولی کم ن همش.

بعضی اوقاتم مخصوصن جدیدن با دوستم محمد.

از اینک تو نینیسایت با دوستان همدلی کنم خوشم میاد راهنماییشون کنم چون اونا هم انسانن مشکلاتی دارن تو زندگب حق دارن با دیگران هم صحبت بشن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

قبلا برای خواهرم و دوستام میگفتم که هردو تا شون حرفامو بر علیهم استفاده میکردن بعد نینی سایت با هیچکس حرفامو در میون نمیزارم و بعد از گپ زدن با نی نی سایتی ها خیلی احساسه راحتی میکنم ممنونم از همتون 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
عع همتون ک نمیگید فک کنم فقط من سادتون هستم ک همه حرفامو میگم😢😢

نه سعی کن اینجا نگی دوستم ....من خیلی تو دارم دست خودم نیس

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

من به خاطر اون تاپیک ظرافت های زنانه با اینجا اشنا شدم.خییییلی مفید بود برام. خیلی 🤗😊 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

من ک تا الان خیلی کمکم کردم ادم واقعا خوبه با یکی درد و دل کنه من حتی چند بار میخواستم تصمیم اشتباهی بگیرم ولی دوستان اینجا کمکم کردن منم ممنونشوووونم 😍😍😍😘

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
اره تازه اومدم ک اولین تاپیک بودش😂😘

😉😙

من نمیدونستم نی نی سایت چیه اصن فک میکردم فقط مال دوران بارداریه 😂😂😂😂بعد دیدم ن اسمش نی نی سایته بیشتر ال جاری و خواهر شوهر...‌ 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
نه سعی کن اینجا نگی دوستم ....من خیلی تو دارم دست خودم نیس

من خیلی زود ب ادما اعتماد میکنم و خیلی زود باهاشون راحت میشم و خیلی راحت حرف دلمو بهشون میگم😢

اره باید رو خودم کار کنم تو این زمینه😤😥

خدایاشکرت ک هوامو داری😍