نادریم مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 عنوان ابدوغ خیار😍😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 37 پست سلام خانوما من همش ویار اش دوغ و رشته و......دارمالان شدید دلم ابدوغ خیار میخواد با سیر فراوان😍😍شما داخلش چیا میریزین خوشمزه تر شه😍؟؟؟؟ به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده 1399/04/07 | 13:03 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtabmmm عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 212 من یه شب یه کاسه بزرگ درست کردم خوردم خیلی چسبید و لی تا صبح ریفلاکس و سوزش معده گرفتم وای خیلی سخته یبارم قرص فیفول مری منو زخم کرد انگار میخ تویله میکوبیدن تو معدم 😂 ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم😔
veve عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 2580 نعنا کشمش گردو کمی خامه یخ خیار ماست آب گل محمدی سبزی خوردن یادت رفت🤓
پـرےچـهر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 14349 ما خیار و گل محمدی و کشمش و گردو میریزیم از سبزی ها فقط مرزه. سیر هم چون دوست ندارم نمیریزم
نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 هیچی ما اصلا تو عمرمون نخوردیم ازشما میشنوم اب دوغ خیار😐😐🥴🥴 حتما امتحان کن تو هوای گرم😍 به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 دیگه آبدوغ خیار ازاین ایموجی ها داره؟😍😍😍 😩😩😩 باورت نمیشه عاشقشم الان دهنم اب افتاده😍 به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
مامان_برسام6 عضویت: 1394/08/09 تعداد پست: 4135 سبزی خوردن یادت رفت🤓 ااا راست میگی میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید.
نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 میدونی ما ب این میگیم تلیت ماست و فقط روش خیار سبز میریزن با ی سبزی ی اسم منگک میخورن ک نمکی هست و خ ... 😍😍😍😍شدیدا عاشق اش شدم با سیر به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 سرما خوردن سینه پهلو کردم داغونم اینا هم نباشه از اول بارداری ریفلاکس دارم شدید نمیتونم غذای ابکی بخ ... ایشالا😍بسلامتی به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده