2777
2789
عنوان

ابدوغ خیار😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 37 پست
من یه شب یه کاسه بزرگ درست کردم خوردم خیلی چسبید و لی تا صبح ریفلاکس و سوزش معده گرفتم

وای خیلی سخته یبارم قرص فیفول مری منو زخم کرد انگار میخ تویله میکوبیدن تو معدم 😂

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی ما اصلا تو عمرمون نخوردیم ازشما میشنوم اب دوغ خیار😐😐🥴🥴

حتما امتحان کن تو هوای گرم😍

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
دیگه آبدوغ خیار ازاین ایموجی ها داره؟😍😍😍 😩😩😩

باورت نمیشه عاشقشم الان دهنم اب افتاده😍

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
میدونی ما ب این میگیم تلیت ماست و فقط روش خیار سبز میریزن با ی سبزی ی اسم منگک میخورن ک نمکی هست و خ ...

😍😍😍😍شدیدا عاشق اش شدم با سیر

سرما خوردن سینه پهلو کردم داغونم اینا هم نباشه از اول بارداری ریفلاکس دارم شدید نمیتونم غذای ابکی بخ ...

ایشالا😍بسلامتی