2777
2789
نه اصلا شلوغ دوس ندارم چ سنتی چ مدرن 

دیدی اینایی که خونه هاشو شلوغ وپر از وسایل کوچولو کوچولو و ریخته پاشیده اس هم خودشون پریشونن هم بچه هاشون. من خودم همچین خونه هایی میرم آرامشمو از دست میدم

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاسیک معمولا برای خونه های متراژ بالاست، شما که خونت 60 متره باید سبک خونت مدرن باشه، اما مبل کلاسیک که گفتی برای سبک مدرن مناسب نیست،میتونی چستر بخری که برای هر دو سبک مناسبه

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
خونت خوشگله عزيزم خونه تو هم كلاسيكه مثل خونه من

ممنون عزیزم. قشنگی یا متراژ خونه مهم نیست مهم اینه که آدم توش احساس آرامش وخوشبختی کنه.والا ما بعد از چند سال تلاش وسختی کشیدن صاحب این خونه شدیم واس همینه که خیلی دوسش دارم🥰🥰🥰🥰انشاله شما هم توی خونه قشنگت خوشبخت باشی

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
ممنون عزیزم. قشنگی یا متراژ خونه مهم نیست مهم اینه که آدم توش احساس آرامش وخوشبختی کنه.والا ما بعد ا ...

اره ماهم تازه دو ساله صاحب خونه شديم ايشالا همه تو خونه خودشون زندگي كنن ايشالا تو هم هميشه با ارامش تو خونت زندگي كني