کی گفته هرکی محجبس خوبه ..من بی حجابایی دیدم که تو انسانیت حرف اول میزنن ..اما چادری دیدم که اصلا نمیشه باهاش حرف زد ....نمیشه گفت هرکی چادریه خیلی پاوه از عقده و حسد ..
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
چ ربطی داره 😐😐 نمیشه گفت هرمی اعتقاد ب حجاب نداره اینجوریه 😐😐
چه حرفا آدم میشنوه اینجا ..اتفاقا دوستای من کم حجابن اما تو انسانیت حرف اول میزنن
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
بابا دارم نورانیا رو میگم میگم علاوه بر چادر درونشونم درسته که نورانین
ای کاش اینو توحرفاتون ذکر میکردین ...منم بد متوجه شدم
چه حرفا آدم میشنوه اینجا ..اتفاقا دوستای من کم حجابن اما تو انسانیت حرف اول میزنن
من خودم کلا اعتقادی ب محرم نا محرم ندارم و چادر شاید تفریحی بپوشم اما اکثرا جلو پسردایی و خاله هام روسری نمیپوشم ولی معیار انتخاب پاکی نباید حجاب باشه ب نظرم
من خودم کلا اعتقادی ب محرم نا محرم ندارم و چادر شاید تفریحی بپوشم اما اکثرا جلو پسردایی و خاله هام ر ...
بله من خودم حجابم کمه ...هرکسی شاید منو اولین ببینه فکر دیگه ای کمه ولی بعد که بیشتر بامن آشنا میشن بهم میگن خیلی اشتباه میکردن ..چون از اول تو ذهنشون فرو کردن که هرکی حجاب داره بهتره