2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت یه چیزی.....کلی خجالت کشیدم🤔🤔🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 64 پست
من نیز😢خیلی بده

ببین فراموشی های زود گذر و لحظه ای رو حتما جدی بگیر... وگرنه تو آینده مشکل جدی میشه برات، همه اینها بخاطر سردی مغز هست، نباید بزارین مغز رو به سردی بره... توصیه های حکیم خیراندیش رو راجع به فراموشی گوگل کن و حتما به دستورالعمل های ایشون عمل کن... در کنار اینا ریاضی حل کن جدول حل کن و بازی های ذهنی

حتما الان سعی کن درمانش کنی وگرنه بعدا خیلی دیر میشه دیگه

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه باباببین همیشه اینجوربودی چنددفه اینجورمیشی

در حدی ک شماره خونمون به هیچ عنوان نمیتونم حفظ کنم 

و شماره ی خط جدیدمو با اینکه خیلی رنده باید از تو ذخیره های گوشیم هی ببینم😓

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌
بعد من جد پدريمو كن دوسالگيم مرده رو يادمه😐

منم مادربزرگ مادرم که یکسال و خرده ای بودم مرده رو یادمه حتی رنگ چادر نمازش هم یادمه😶😐

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
تنها راه پیشگیری از آلزایمر یاد گرفتن یه زبان جدیده .سعی کن یه زبان جدید یاد بگیری

عزیزم چ چیزی ازم خواستیا😀😀😀😀😅😅😅😅😅😅😅

میگم شماره ی موبایلمو یادم نمی مونه 

یه بار زنگ زدم فامیل شوهرم 

آخر حرفامون گفت خب عزیزم شماره ی خونتون رو بده 

سریع قطع کردم 😅😅😅😅😅😅😅

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌
چ طعمی داره حالا کندر؟ گرون نیست؟

کندر تلخه

تو  عطاری ها هست

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
ببین فراموشی های زود گذر و لحظه ای رو حتما جدی بگیر... وگرنه تو آینده مشکل جدی میشه برات، همه اینها ...

ممنون عزیزم🌻حتما

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
حالا نکنه واقعا کادو تولد بهت نداده  وگول خوردی از این ب بعد مناسبتی ک میشه هر چی واست میخره ب ...

خیلی گول میخورم از دستش 

چون میدونه چیزی یادم نمی مونه 

بعضی حرفا رو چپکی میزنه 

ولی واقعا اینبار تعجب رو تو صورتش دیدم😅😅😅😅😅😅