2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آقا هیچکدوم ببخشید مدیر گل

فقط و فقط جذاب و پولدار همینه که هست   

sh_n👉❤❤   ♫ ازش نپرسیدم کی بود نگاهش دنبال چی بود با من عاشق ولیکن قلب و زبونش یکی بود   الهه دل پاکی بود     مثل خودم خاکی بود   با ناز بی حد چشاش از همه دنیا شاکی بود        چشم انتظار دل بیقرار  دنبال یار بود این خانم خوش برار و گل خنده رو       اسمش بهار بود این خانم  💚 اسمش بهار بود این خانم🤗
پول بدست میاد  

تو شرایط امروز جامعه پول خیلی سخت به دست میاد برای به دست اوردنشم باید خیلی سختی بکشی و از کلی از خوشی ها بگذری مگه دنیا چقدر هست ک نصفشو دنبال پول باشی  باپول میشه بهترین خوشی هارو کرد بهترین سفرها و رفت وبهترین لباسا و پوشید امابا قیافه نه.... 

خدایاشکرت ❤
شوهر دوستم خیلی مغروره، اصلا واسه زنش ارزش قائل نیست، زنش هم بسییییییار زیباست و 12 سال از خودش کوچی ...

درسته تو زندگی لو میره نقش بازی کردن ضمنا شاید یکی خیلی پولدار بعدازدواج ورشکست بشه اونوقت چی

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
من شوهرم معمولی هم مالی معمولیم و هم اخلاقی مثل بقیه ی ادما ولی ابجیم الان عملا نابود شده داره طلاق ...

چرا مرده چیکارکرده ؟ 

اخه میدونی اگ بزنه لهت کنه و بعد نازبکشه میخواما😑نکه ول کنه بره بیرون یا جلو تیوی

وقتی دوستم میخواست ازدواج کنه مادربزرگم بهش گفت اینکارو نکن، پولاش واسه خودشه، دو چیز صدا نداره مرگ فقیر و ننگ پولدار، حالا هی شوهرش بهش خیانت میکنه دوستم میگه مادربزرگت راست گفت بهم