2777
2789
مامانمم میگ تحمل کن ولی مگ میشه خانواده امم میگن یک هفته تحمل کن ببینیم چی پیش میاد واسه ارامش دلم د ...

عزیزم من دوبار هر بار ۲۰روز رفتم و پسرمو نبردم و شیرم خشک شد بعد ۲۰ روز به دست و پام افتادن و اومدن دنبالم چون مهریمو هم گذاشته بودم اجرا...الان شوهرم خیلی خوب شده چون میدونه اینبار برم دیگه رفتم...یکم محکم باش نترس بچه خودشونه مواظبشن خوش بگذرون من هر روز میرفتم یجایی میزاشتم پروفایلم انقد میسوختناااا در حالی که تو دلم غوغاااا بود میدونم سخته ولی منت نکش محکم باش عزیزم

مرد خوب مردی هس که هنوز لو نرفته...
اینجوری ناراحت نیسی مجبوره باهات راه بیاد نه از ته دلش؟

ن عزیزم از ته دلش اتفاقا راه میاد اینا فقط تلنگره عشقم. گاهی ادما نیاز دارن ب خودشون بیان قدر و جایگاه زندگی شونو درک کنن...بفهمن همه چیز اونقدام ک فکر میکنن ب اراده خودشون نیست

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم از ته دلش اتفاقا راه میاد اینا فقط تلنگره عشقم. گاهی ادما نیاز دارن ب خودشون بیان قدر و جایگ ...

شاید طرف تو اینجوری راه میاد، برا همه صدق نمیکنه، اگ پدر من بود اسنپ میگرف میرفت دادگاه طلاق  

عزیزم من دوبار هر بار ۲۰روز رفتم و پسرمو نبردم و شیرم خشک شد بعد ۲۰ روز به دست و پام افتادن و اومدن ...

اره بابا. تازه من فقط ی بار دو سه روز کلا همه شونو از همه جا بلاک کردم گفتم مهریه هم نمیخوام طلاق هم نمیگیرم فقط اونقدر اذیت شدم از کارهات ک میخوام چند ماه خونه پدرم ریلکس کنم ک بتونم بعد دو سه ماه تصمیم عاقلانه برا زندگی م بگیرم ببینم این زندگی ارزش موندن داره یا نه؟ شوهرم چنان دست و پاشو گم کرد ک....البته بماند ک بعد اون قضیه کینه کرد و دیگه کادو تولد واسم نخرید😂😂😂😂 مث بچه ها...😂😂😂 ولی میارزید ی سری چیزا دستش اومد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چقد صبور بودی خوش بحالت برا منم دعا کن 

ایشالا مشکلت حل شه خب خانوادم مخصوصا بابام خیلی پشتم بود و دلداریم میداد واقعا هم هر چی میگف همون شد و شوهرم خیلییییی عوض شد الان بگم میرم میفته به پام چون میدونه میرم...حتی میگه بچه رو ببر میگم توله خودته چرا عمرمو پاش بزارم.البته عاشق پسرمم ولی بروز نمیدم😂

اره بابا. تازه من فقط ی بار دو سه روز کلا همه شونو از همه جا بلاک کردم گفتم مهریه هم نمیخوام طلاق هم ...

اره آفرین من توام یا تو منی؟!!! چون منم عین توام و خیلی صبورم و احساساتی تصمیم نمیگیرم... شوهرم آخرش اومد جلو در خونمون همه همسایه هارو جمع کرد که من زنمو میخوام😂زنگ زدیم پلیس اومد و نرفتم.جلو خواهر شوهرم و پدر شوهرم که اومده بودن افتاد به پام که نیای خودمو میکشم😂الان ۱ ساله خواهرشوهرم باهام قهره از بس سوخته 

خیلی خوب موقع دعوا برده. الات چرا نمیری دنبال بجه‌هات؟ مگه مسوولشون نیستی؟ 

چون مادرش گفت اونی خار میشی تو هستی . مجبوری بخاطر بچههات هر چی گفت شوهرت قبول کنی منم گفتم مگ من برده شمامم اونا می خوان از طریق بچه ازم باج بگیرن فک میکردم می تونم دوری شونو تحمل کنم ولی انگار قرار حرف مادرشوهرم بشه