2777
2789
عنوان

شوهرم تو جمع بهم گفت ملکه من مادر شوهرم غوغا بپا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 96841 بازدید | 693 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا  شوهر من  اولین  بار  بود گفت

البته عزیزم معمولا این رفتار ها باعث حسادت دیگران میشه. مادر شوهر شمام حسودی کرده...

ما هم قبلاً خیلی جلو خانواده همسرم با جانم و عمرم حرف می‌زدیم وقتی دیدیدم حسادت میکنن به خاطر خودمون کمترش کردیم. مستقیم حرفی نمیزدن ولی حسش میکردیم.

وگرنه خانواده شوهرم کلا خوب هستن...

چرا فک میکنم همه تاپیکات الکی و برای پر بازدید شدن😐😐هم این هم اونی که میخواستی بچه رو بدی به جاریت ...

عزیزم  اشتباه  میکنی   من  از تنهایی  میام  حرف  میزنم

واای بچتومیخوای بدی جاریت؟؟؟

اگ یکی همچین کاری کنه 

شناسنامه بچه ب اسم پدرو مادر واقعیشه و فقط برادر شوهره بزرگ میکنع

بعد بچهه دوتا پدر مادر داره انگار😐😳

خیلی عجیبع ها 

ولی بچهه اگ همچین چیزی بشه کودوم پدرو مادرو بیشتر دوس داره😐

امشب حسابی شوهرتو تحویل بگیر تا متوجه شه وقتی حوب حرف بزنه حوبی باهاش و بابت حرف قشنگش تشکر کن درباره بحث با مادرش حرفی نزن

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️
از لحاظ  کار  و  رسیدن  به  زندگی   خوبه   ولی  به ...

حالا این اتفاق ی جرقه خوبه ب نظرم

ازش تشکر کن بابت حمایتش ولی بد مادرش رو ب هیچ وجه جلوش نگو حتی اگه بدترین حرفا رو بهت زد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نه به اون کتک زدنش نه به اینکه ملکه اش شدی

با#-مرد-نرمال-ازدواج-کنیم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
من پشت هم حامله شدم  جاریم  بچه دار نمیشه   مادر شوهرم  گفت  بچه رو بد ...

مادر شوهرت خیی بیشعور و بی شخصیت و آشغال و عوضی و کثااافته😑حالم ازش بهم خورد

عنترخانم

زودتر کرونا بگیره بمیره خلاص شی از دستش

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

اسی ببخشیدا...ولی تو گفتی بچم اگر دختر شد میدم حجاریم...حالا که پسر شده دیگه نمیدیش...اخه چرا اینقدر بین جگر گوشه هاتون فرق میذارین

عشقت به من داد عمر دوباره معجزه با تو فرقی نداره