2777
2789
سلام شما واسه مشکل دخترتون چیکار کردین ؟دکتر بهش آمپول داد ؟منم مشکل شما رو دارم دخترم تازه هشت سالش ...

سلام فعلا فقط ازمایشها  رو انجام داده وهمه ازمایشها نرمال بود سن استخوانی با سن تقویمی برابر بود خون هم طبیعی بود حالا هفته بعد ببرم دوباره دکتر ببینم چه میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون جواب دادین دکتر غدد بردین؟؟

اره بردم خداروشکر گفت هیچمشکلی نداره فقط یه کم ویتامین د کم داره که گفت هفته ای یه بار باید بخوره ویه شربت فر وگلوبین داد که هر روز هفته به جز جمعه ها باید بخوره گفت تیروییدش لب مرز که ازمایشش دوماه دیگه تکرار بایدبشه

ودکتر گفت که هیچ امپول نیاز نیست اگه پیشرفت کرد اونوقت امپول روشروع میکنم گفت اصلا نترس حالا حالاها ...

منم دخترم و بردم دکتر ولی آزمایش و عکس اینا نگرفت.فقط معاینه کرد گفت فعلا مشکلی نداره قرص آهن و ویتامین دی داد گفت یه ماه دیگه دوباره بیارش

الان ۸سالشه یه کم خیلی کوچولو سینه داره که باید خیلی دقت کرد تا فهمید یه خورده هم مو پایین شکمش به خ ...

سلام عزیزم میشه لطف کنی جواب بدی،دختر شما چی شد؟ آیا بلوغ زودرس داشت ،دختر من هفت سال ونیم داره امسال میره کلاس دوم‌یکم‌سینه اش سفت شده زیر نوکش،علایم‌دیگه ای نداره 

سلام عزیزم میشه لطف کنی جواب بدی،دختر شما چی شد؟ آیا بلوغ زودرس داشت ،دختر من هفت سال ونیم داره امسا ...

سلام عزیزم بله دختر من بلوغ زودرس داشت ودکتر براش امپول نوشت که هر 28روز یا سه ماه یکبار باید میزد که دوسالو نیم زد وخداروشمر دمتر امپول رو قطع کرد الان 11سالش کامل هست ولی هنوز پریود نشده دکتر گفت بعد قطع امپول حدود یه سال طول میکشه پریود شه ،اوایل از تزریق امپول میترسیدم ولی خوب ارزشش رو داشت چون واقعا تو سن کم پریود از لحاظ روحی به بچه اسیب میزنه الان خداروشکر قدش خیلی خوبه فکر کنم از خودمم بلندتر بشه