2777
2789
منم فردا امتحان سرهنگه دارم کنکورم که به معنا،ی وافعی ریدم توش الانم دانسگاه ها تعطلیله 

چندیم بارته.بخدا شب وروزم شده گریه واسترس تا میشینم پیش افسر کل بدنم قفل میشه همه چی یادم میره

یادمان باشد دنیا زنگ آخر نیست؛زنگ بعد حساب داریم...!

خداروشکر زندگیم آرومه....سخته از نظر مالی ولی شاکریم.بچه هام سالمن و دارن بازی میکنن و خونه رو گذاشتن رو سرشون.....خداروشکر که الان سقف رو سرمه.درسته برا خودم نیست ولی آواره نیستم.‌...‌‌‌خدلروشکر امشب قرار نیست گرسنه بخوابیم.......مشکلات رو همه دارن ولی در کنارش نعمتهایی داریم که نباید نادیده بگیریم.......اگه یکی از انگشتامون از کار بیفته اونوقت قدر همین ده تا انگشت رو هم میدونیم و بابتشون شکر میکنیم......

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندیم بارته.بخدا شب وروزم شده گریه واسترس تا میشینم پیش افسر کل بدنم قفل میشه همه چی یادم میره

پادسال ثبت نامـ کردم دو بار دادم دیگه ندادم تا الان منـ دوبار شدید تصادف کردمـدیگه از هرچی رانندگیه متنفر شدمـ