2777
2789
عنوان

مرغ نخرید ❌❌❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 58 پست
اینجا ایران است.... مرغی رو که نخرید...منجمد میکنن...و بعد با 1000 تومن ارزون تر میفروشن...در هر صور ...

والا اون موقع 5 تومن کم کردن هرکیلویی... دیگه نمیدونم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ⁦❣️⁩ چشم . من هم مرغ دارم حالا حالا ها هم بچه ها مرغ دوست ندارن نمیخرم

♥️♥️

منظورم این بود همیچی ک گرونه حداقل مرغه ارزون بمونه بازم بهتره

سمیه نرو😐اگه بری شمعدونیا دق میکنن 🥴😐
من انقد از مرغ بدم میاد اصلا لب نمیزنم😖

خوبه کلا بتونی گوشت نخوری بهتره.البته به انتخاب خودت نه از رو اجبار گرونی☹ ولی بالاخره نمیشه باید بخری بذاری جلوی مهمون

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄

مگه گوشت قرمز که یه عده کثیری از مردم نمی خرند روز به روز اومد پایین؟ 

حالا من مرغ نمی خرم ولی هیییچ ربطی نداره. خوراک دام مثل ذرت و... وارداتی هست و با دلار 20 تومن باید وارد کنن پس رو قیمت اثر داره. چند وقت قبل هم که اومد پایین چون مرغداری ها کمبود خوراک دام برا زمان طولانی تر داشتن و حجم زیاد از گوشت مرغ رو وارد بازار کردن و عرضه زیاد شد و قیمت اومد پایین به طور موقت. 

♥️♥️ منظورم این بود همیچی ک گرونه حداقل مرغه ارزون بمونه بازم بهتره

اره عزیزم کاش حداقل یه جنس ارزون بمونه طفلی مردم با درامد پایین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مگه گوشت قرمز که یه عده کثیری از مردم نمی خرند روز به روز اومد پایین؟  حالا من مرغ نمی خرم ولی ...

میگم ک همه چی گرون شده ربطی به نخریدن نداره😔ارزش پول کم شده وگرنه الان بری ببخشید کود حیوانی هم بخری گرون شده

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
خوبه کلا بتونی گوشت نخوری بهتره.البته به انتخاب خودت نه از رو اجبار گرونی☹ ولی بالاخره نمیشه باید بخ ...

گوشتو ماهی. میگو میخرم ولی از بوی مرغ بدم میاد نمیخرم.. مهمونم ب ندرت میاد خونه ام غربتم

هر بار این درو محکم ببند برو
آره واقعا بیچاره جوونایی ک میخان تشگیل خانواده بدن😕

💔💔💔

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ی سری نفهم هستن ک مث خررر کلشونو کردن تو کاه و یونجه و بخاطر هموناس ک اوضاعمون اینه‌ مرغم میخرن مطمعن باش ... همونجور ک تو همین سایتم ی عدشون هستن (یادتونه سر جریان بنزین چقدددد دلیل اوردن برا گرونیش تهشم گفتن ......... (خودتون ب یاد بیازین وگرن میترکم ) و میخریم 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)