2777
2789

منم مجرد بودم مامانم غرمیزد الان ب اون روزا میخندم،البته من تمیز بودم کارمیکردم ولی ب ابجیام غرمیزنه گوش هم نمیدن   

بدبخنی بابامم وسواس داشت از شلختگی بدش میاد

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش میگه الهی بمیری😭😭

خب حتمن کاری کردی یا چیزی شدع عصبانیه ی چی میگ بیخیالش شو کم کم خوب میشه.

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

اسی جون ب مادرت محبت کن

از مای نی نی سایتی هیچی نمیشه برات

کمی تو کاراش کمکش بده کم کم میبینی که آروم میشه دیگه غر نمیزنه

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

ت زیاد اهمیت ندع شخصیتشه عصبانیه ب خاطر همین

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

خدا کنه مام زودتر راحت شیم سرمونو خوردن انقد غر زدن حالا فردا ی عروس شلخته میارن میزارن رو سرشون ما ک روز خوش ندیدیم خونه بابامون

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم
نه ایشالله عروسه از خودت بهتره🤣🤣

اره حتمن

عروسه گوهم نباشه مامانم سوار گردنمون میکنه ی زندایی دارم از خودم کوچیکه این دستش ب اون دستش تارف میزنه بهش بگی تو مامانم سکته میکنه😂خدا شانس بده

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم
چشم

آفرین عزیزم

اینم آویزه گوشت بکن که تو دنیا هیشکی نمیتونه مثل مادرت دوست داشته باشه و تو هم هیشکی رو نمیتونی ب اندازه مادرت بخوای

اون موقع هست که دیگه غرزدناشم دوست داری😆

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین