دیروز صبح، صبحانه حاضر کردم به شوهرمگفتم بیا بخور گفت نمیخورم. گفتمبیا بخور دیگه. به خاطر تو اینهمه زحمت کشیدم. خودم صبحونه خور نیستم. سرم داد زد که نمیام دیگه. برو گمشو و انواع فحشهای دیگه. تا ۵دقیقه قبلش خوب بود. منم ناراحت شدم رفتم اتاق گریه کردم. اونم رفت بیرون. بعد من بهش زنگ زدم بزنداشت میخواستم برم بیرون گفتمبهش بگم. یه کمبعد اومد خونه. منم بهش گفتم چرا گوشیتو برنمیداری؟ سرم داد زد که چشاتو واسه من گرد نکن. تو کی هستی که اونجوری با من حرف میزنی و کتکم زد و گفت برو گمشو بیرون. حتی اجازه نمیداد وسیله جمع کنم. هرچی گفتم وایسا چند تا لباس بردارم اقلا.خلاصه به زور چهارتا چیز برداشتم و کلید خونه رم نداد بهم. بیرونم کرد. منم زنگ زدم ۱۱۰ گفتم شوهرم بیرونم کرد که فردا ادعا نکنه خودم رفتم. اونم اومد یه گزارش داد و رفت. خودمم پدر و مادر ندارم. اومدم خونه داداشم موندم چیکار کنم. البته تصمیمم طلاقه.انقدر با من بدرفتاری میکنه دیگه تحمل ندارم. دو روز خوبه یه روز بد. اصلا ثبات اخلاقی نداره. خودم درآمد دارم میخوام جدا بشم. اما جایی واسه موندن ندارم. نمیدونم مهریه مم میده بهم یا نه. چون شوهرم خونه نداره مستاجره. خودمم هرچی کار کردم پولم دست اونه. اما با این حال توکل بر خدا کردم و میخوام جدا بشم. خیلی ناراحتم.دعا کنید برام
شوهرم کارش آزاده تو کار ساختمونه. اخلاقش انقدر گنده با همه خواهراش و مادرش قهره. میگه بمیرن همبرام مهم نیستن. با منم خیلی بد نیست. در حالت عادی خوبه اما خدا نکنه بهش بگم بالای چشمت ابروس میگه میاممیزنم دندوناتو خرد میکنم. انقدر کتک زده بارها قهر کردم. بعد اومده معذرت خواهی. فکر کردمآدمشده. اما بعد باز تکرار میکنه. دیگه بریدم
ببین حالا که به این مرحله رسیده و شما منزل خودت نیستی بهتره بشینی یه حسابی با خودت بکنی خوبیا و بدیا ...
سنگامو هربار که کتک خوردم و گریه کردم با خودم واکردم که طلاق بگیرم.باز به خاطر اینکه پدر و مادر ندارم پشیمون شدم. تا اینکه دیگه الان میبینم بدیهاش بیشتر از خوبیاشه و واقعا دیگه دوسش نداره.کسی که به پدر و مادر مرده منم رحم نمیکنه و اونا رو فحش بد میده میشه تحمل کرد؟ من تصمیمم جدیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه مشكلي باعث ميشه كه يه مرد همسرشو از خونه بيرون كنه آواره كوچه خيابون يا كتكش بزنه يا توهين كنه ؟ ...
درک میکنم
خودم اینجا مشکلات اینجوری رو میخونم خیلی ناراحت میشم مخصوصا واسه یک زن
بعضیا مردا گنده بازی در میارن دیگه
اگه از قبل ازدواج این شرایطو درک میکردن که شاید تو زندگی نتونن کنار بیان ،حالا وسط زندگی جا میزنن ،غلط کردن که ازدواج کردن
یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر میزنند و آنها كه موی فر دارند مویشان را صاف میكنند ...عدهای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانهها میسُرايند...مجردها میخواهند ازدواج کنند متأهلها میخواهند مجرد باشند! عدهای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری میكنند و عدهای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاقها همواره حسرت لاغری را میكشند شاغلان از شغلشان مینالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را میخورند ثروتمندان دغدغهی نداشتن صفا و خونگرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاهپوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه میکنند ...و هیچکس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشتههایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
خیلی ممنونم بابت دعای قشنگت ولی من توی تاپیک شما پست نذاشتم که داری زحمت میکشی و ریپلای میکنی ...
وای خدا😂😂😂😂😂
تبادل نظرمیدونی چیه یا اونم عین حقت برات توضیح بدم؟!😉
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
ربطی ندارد والا من دایم قربون صدقه شوهرم میرم همش با جان جان باهاش حرف میزنم و به همه میگه که اززنم و زندگیم راضیم ولی چندبار کتکم زده و از خونه بیرونم کرده الآنم ۲ هفته س منو زده بیرون کرده واقعا بی دلیل