2777
2789
عنوان

شوهرم‌کتکم زد و از خونه بیرونم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5540 بازدید | 119 پست
استارتر خیلی برات ناراحت شدم نمیدونم از حرفات متوجه شدم انگار حرفاتو‌سانسور نکردی شوهرت عصبیه کاری ...

شوهرم‌ کارش آزاده تو کار ساختمونه. اخلاقش انقدر گنده با همه خواهراش و مادرش قهره. میگه بمیرن هم‌برام مهم نیستن. با منم خیلی بد نیست. در حالت عادی خوبه اما خدا نکنه بهش بگم‌ بالای چشمت ابروس میگه میام‌میزنم دندوناتو خرد میکنم. انقدر کتک زده بارها قهر کردم. بعد اومده معذرت خواهی. فکر کردم‌آدم‌شده. اما بعد باز تکرار میکنه. دیگه بریدم

ببین حالا که به این مرحله رسیده و شما منزل خودت نیستی بهتره بشینی یه حسابی با خودت بکنی خوبیا و بدیا ...

سنگامو هربار که کتک خوردم و گریه کردم با خودم واکردم که طلاق بگیرم.‌باز به خاطر اینکه پدر و مادر ندارم پشیمون شدم. تا اینکه دیگه الان میبینم بدیهاش بیشتر از خوبیاشه و واقعا دیگه دوسش نداره.کسی که به پدر و مادر مرده منم رحم نمیکنه و اونا رو فحش بد میده میشه تحمل کرد؟ من تصمیمم جدیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنگامو هربار که کتک خوردم و گریه کردم با خودم واکردم که طلاق بگیرم.‌باز به خاطر اینکه پدر و مادر ندا ...

والا چی بگم اگر چندین بار اتفاق افتاده که خیلی سخت بگیرید و اگرم حتی خواستید برگردید بزارید کلی بره و بیاد تا درس عبرت بشه براش. 

اگر شاغلین که باز کار راحت تره درسته پدر و مادر ندارید ولی باز رو پا خودت میتونی باشی البته اولش یکم سخته ولی بعد اوکی میشه 

بالاخره یه چیزی میشه... 
چه مشكلي باعث ميشه كه يه مرد همسرشو از خونه بيرون كنه آواره كوچه خيابون يا كتكش بزنه يا توهين كنه ؟ ...

درک میکنم

خودم اینجا مشکلات اینجوری رو میخونم خیلی ناراحت میشم مخصوصا واسه یک زن 

بعضیا مردا گنده بازی در میارن دیگه 

اگه از قبل ازدواج این شرایطو درک میکردن که شاید تو زندگی نتونن کنار بیان ،حالا وسط زندگی جا میزنن ،غلط کردن که ازدواج کردن

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
درک میکنم خودم اینجا مشکلات اینجوری رو میخونم خیلی ناراحت میشم مخصوصا واسه یک زن  بعضیا مردا ...

یه بار ۱۲شب منو بیرون کرد. باورتون میشه. اون موقع کجا میرفتم؟ روم نمیشد جایی برم. بعد خودش گفت برگرد معذرت خواهی کرد باز خر شدم

خیلی ممنونم بابت دعای قشنگت  ولی من توی تاپیک شما پست نذاشتم که داری زحمت میکشی و ریپلای میکنی ...

وای خدا😂😂😂😂😂

تبادل نظر‌میدونی چیه یا اونم عین حقت برات توضیح بدم؟!😉

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اگه رفتی سر زندگیت تا ساعت ۱۱ بخواب از این قرتی بازیا درنیار صبحانه آماده کن والا بذار بره یه چیزی ک ...

منم اونقدر به شوهرم رسیدم حالا هوا برش داشته کتکم زد و از خونه بیرونم کرد بی دلیل

یه کم ملایم تر حرف میزدی خب 

ربطی ندارد والا من دایم قربون صدقه شوهرم میرم همش با جان جان باهاش حرف میزنم و به همه میگه که اززنم و زندگیم راضیم ولی چندبار کتکم زده و از خونه بیرونم کرده الآنم ۲ هفته س منو زده بیرون کرده واقعا بی دلیل

این بی دست و پا بازیا چیه درمیارین خدایی شوهرم بیرونم کرد چیه شوهر سگ کی هست ک تو رو از خونه بندازه ...

سوهر منم چند بار این کار رو کرده یک دفعه هرچی گفت جوابشو دادم و از خونه بیرونش کردم رفت پیش مادر از خدا بی خبرش و ۲ هفته نیومد آخرش خودم رفتم دنبالش