2777
2789
بستگی داره ، من دیدم برای بعضیا فقط ۸ ماهه برای بعضیا یکسال .ولی دوسال رو نشنیده بودم 

اخه ۲۸۰۰بدم فقط هشت ماه؟☹️چقد دادی شما

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خاله هام دور چشماشون سیاهه حالا این ارث به مامانم نرسید که خواهرشونه ها به داداشمم نرسید به من بی ...

ببخشید ولی تو پیشونیمون 💩/:

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
منم درگیرشم... ولی خب من بس ک سرم تو گوشیمه تیره میشه و چروک افتاده هی میخام کمترش کنم ولی چون بیکار ...

ینی گوشی دور چشمم سیاه میکنه😩

وای چه بد منم همش سرم تو گوشیه

ینی گوشی دور چشمم سیاه میکنه😩 وای چه بد منم همش سرم تو گوشیه

اره خب..من مثلا روحیم خوب باشه  چشمام اوکیه..ولی چند ساعت چشمامو میندازم تو گوشی ب حدی ک چشم درد میگیرم چشام گود میره و تیره تازگیا خط هم افتاده...من چشمام داره ضعیف میشه

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
سیب زمینی رنده کن بزار ...مخلوط عسل و آب لیمو هم خوبه

سیب زمینی بهتره یاخیار؟؟

اره خب..من مثلا روحیم خوب باشه  چشمام اوکیه..ولی چند ساعت چشمامو میندازم تو گوشی ب حدی ک چشم در ...

کاش نبود ای گوشیا.ی مدت رمان میخوندم خییلی بد بود واقعا اذیت میشدم سردرد میگرفتم ولی نمیزاشتم کنار😕😐

کاش نبود ای گوشیا.ی مدت رمان میخوندم خییلی بد بود واقعا اذیت میشدم سردرد میگرفتم ولی نمیزاشتم کنار😕 ...

اره ادم انگار مجبوره...

سلام عزیزم اگر مشکل کم خونی و مربوط به داخل بدنت نباشه ، فیشیال دور چشم خیلی کوثر بنظرم

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
 ببخشید ولی تو پیشونیمون 💩/:

😂😂😂

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...