2777
2789
عنوان

خب الان چقد بخورم رژیمیا🙁🙁🙁

85 بازدید | 8 پست

پلو قرمه سبزی

تعداد قاشقاش۵چقد باشه

چاق نیستم فقط چون هیچچچ تحرکی ندارم باید کم‌خوری کنم برا پیشگیری از چاقی

۶۱کیلوام

لطفا راهنمایی بفرمائید

لعنت# ب رژیم غذایی

برنج ۸ قاشق بخور با ۴ قاشق خورش 😁😁😁برا قورمه سبزی این مقدار کمه خودم میدونم 😂ولی رژیمه دیگ 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه😖😖😖😖

متاسفانه کالری هر دوش بسیار بالاس 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

قدت چنده؟! 

خب کالری شماری  کن. 

هدفتو بنویس بت میگه چقد بخوری‌

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اخه خیلی چیزا هست ک باید بیخیال رژیم شد کباب و خورشت الومسما و پیتزا و ... پس نباید بیخیال شیم😭😭 ...

من همه ی این غذاهای خوشمزه رو میزارم اونروزایی درست می کنم ک روز استراحتمه و ی وعده اجازه دارم کامل بخورم🤪

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣