2777
2789
عنوان

سایت اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 96 پست
😂😂از الان اگه رفتارتون با اقایون خوب بشه اسم می نویسم که اجازه عضویت تو سایت رو داشته باشین ب ...

😧✌

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خدانکشتت دختر😂😂😂😁😁😆😆

اخه ی چیزایی میگن بخدا

کم کم سایتو از ان خودشون میکنن 

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
😂😂از الان اگه رفتارتون با اقایون خوب بشه اسم می نویسم که اجازه عضویت تو سایت رو داشته باشین ب ...

تودیگه کی هستی بابا😆😆😆😆😆

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
سلیمان هستم    

خوشبختم 😍😋😂🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
منم خوشوقتم داداش درخواست بدم اصل بپرسم؟      

ن من زن دارم ☹🍭😋😂

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
اره دارن مردم چوسان قدیمو جم آوری میکنن.میخوان شورش کنن😆😆😆

ی بارم که شده باید جومونگ رو ببینم تا بتونم توی این نظریه ها ی جواب داشته باشم  

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز