2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر خوب  شما نمیدونین از کجا بدونم کدوم دانشگاه های شهرمون داره یا نه من شیرازم

خوب تو نت سرچ کن ببین هست یا نه .

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
آخه یکی از دوستام تجربی بود رفت روانشناسی

میشه لطفا ازشون سوال کنید من چیکار باید انجام بدم که بتونم تو این رشته تحصیل کنم؟

آدم مومنی نیستم اما خدا را خیلی دوست دارم...
آخه یکی از دوستام تجربی بود رفت روانشناسی

خوب میگم باید مدرک پیش دانشگاهی داشته باشی برا بعضی رشته ها 

مثلا ایشون الان راحت میتونن برن دانشگاه علمی کاربردی و یا رشته های فنی .چون نیازی به پیش دانشگاهی نداره

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

خیلی راحت میتونی از طریق رشتت بری کنکور انسانی بدی بعدم با ازمون تحصیلی وارد دانشگاه پیام نور شی

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
خیلی راحت میتونی از طریق رشتت بری کنکور انسانی بدی بعدم با ازمون تحصیلی وارد دانشگاه پیام نور شی

یعنی دیگه پیش دانشگاهی نمیخواد

آدم مومنی نیستم اما خدا را خیلی دوست دارم...
یعنی دیگه پیش دانشگاهی نمیخواد

نظام قدیم هستین؟؟

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟