2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان بو از نزدیک حس میکنم اما از راه دور نه کروناس الان اینجوری شدم    

نه.اخه اونا کا  بویایی از دست دادن  هیجی نمیفهمن کلا میدن.وقنی میفهمی مساله ای نیس خب منم از دور نمیفهمم ولی ار فردا با هطرای مختلف و فلفل امتحان کن..

نه.اخه اونا کا  بویایی از دست دادن  هیجی نمیفهمن کلا میدن.وقنی میفهمی مساله ای نیس خب منم ...

الان اینجوری شدم چون مادرشوهرم اینا مراسم ختم رفته بودن من نمیخواستم بیام الان ابریزش بینی گرفتم بعد ابریزش بینیم قطع شد بینیم کیپ شد بو نزدیکو حس میکنم ولی بینیم کیپه یعنی کروناس  

الان اینجوری شدم چون مادرشوهرم اینا مراسم ختم رفته بودن من نمیخواستم بیام الان ابریزش بینی گرفتم بعد ...

بعید بدونم منم یک روز اینطور بودم خوب شدم تبتو با تب سنج چک کن و علابم دیگرو ولی فکر نگنم احتممالش،خیلی گمه

متاسفانه از علائم ماهست😑ممکنه باشه عزیزم برین تست حلق بدین ، تست خون ممکنه کاذب دربیاد ولی تست حلق ...

اخه ما فقط همين علائمو داريم و علامت ديگه ايي نداريم 

الان چند روزه شما درگيرشي؟

خوب نشدين؟

ساير علائمتون چيه؟

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
اخه ما فقط همين علائمو داريم و علامت ديگه ايي نداريم  الان چند روزه شما درگيرشي؟ خوب نشدين؟ ...

ما روز ۶ام عزیزم ، خب اگر خدایی نکرده کرونا باشه هر روز ی چیز جدید اضافه میشه بهش..

ن هنوز کامل خوب نشدیم ۲هفته طول مبکشه اما بهتریم

ما روز ۶ام عزیزم ، خب اگر خدایی نکرده کرونا باشه هر روز ی چیز جدید اضافه میشه بهش.. ن هنوز کامل خوب ...

چه علايمي اضافه شد؟؟ ميشه بگي چه داروهايي خوردي ؟ يا چه غذاهايي براش خوبه؟ 

اخه ميدوني همسر من استرسيه اگه بفهمه كروناست از استرسش ممكنه خدايي نكرده طوريش بشه ، من كه خودمو قرنطينه كردم، اونم با ماسك ميره اداره ، بنظرم ادم ندونه بهتره😢

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
چه علايمي اضافه شد؟؟ ميشه بگي چه داروهايي خوردي ؟ يا چه غذاهايي براش خوبه؟  اخه ميدوني همسر من ...

ن عزیزم ندونه ک نمیشه اینجوری اگ چیزی باشه خدایی نکرده بقیه رو مبتلا میکنین

بعد فعالیتتون و باید صفر کنین چون من تا وقتی دراز کشیدم خوبم اما ب محض اینک ی تکونی بخورم تهوع و سرگیجه میگیرم

مثلا حس بویایی ندارم صفره ، این دلدرد و تهوع هم هی میره و میاد

چه علايمي اضافه شد؟؟ ميشه بگي چه داروهايي خوردي ؟ يا چه غذاهايي براش خوبه؟  اخه ميدوني همسر من ...

ما دارو ازیترومایسین و ناپروکسن و شربت دیفین هیدرامین و زینک و قرصای تقویتی میخوریم

غدا هم سعی کن چیز چرب نخورین ، بیشتر مایعات بخورین ، دمنوش هایی ک طبع گرم دارن مث زنجبیل و عسل ، لیمو عسل 

توی ابتون هم گلاب بریزین ، اب هویج و اب سیب تازه بگیرین بخورین