2777
2789

چرا موقعه شب تاپیک ترسناک میزنید من عنوانشو متوجه نشدم رفتم داخلش اومدم بیرون ازساعت ۱تا الان خوابم نبرده حالم بده 

واقعا مشکلای روحی روانی دارین چرا باعث اذیت مردم میشین شما یکیو دارید که پیشتون باشه ماکه تنهاییم سختمونه لطفا شعور داشته باشید 

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چه تاپیکی بود اسمش چی بود؟

یادم نیست تاپیک ترسناک بود یه چیزای گفتن خوابم نمیبره حالم بده

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!

لایک به وجودت.من فضولم.نمیتونم نرم.میرم میخونم میام توهم میزنم😥😁

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔

منم تنهام ولی نمیرم بخونم میفهمم چی میگی...ولی وقتایی که شوهرم باشه یه فیلم ترسناک میبینم😉😂

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
عکس چی بود  وووییی منم خعععلی میترسم😑😑

عکس نبود 

یادم نیست تاپیک ترسناک بود یه چیزای گفتن خوابم نمیبره حالم بده

خب چرا كامل خوندي  

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800