2777
2789
@پفسه   بیا فالت گرفتم

🌹🌹🌹فدای تو

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مال من خوندی چه دقیق گفت ایول بخدا

وایسا قاطی کردم نمیتونم پیدا کنم 🤣

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
تمام سعی و تلاشت را به کار گرفتی ولی نهایتا به نتیجه مطلوب نرسیدی. اما امید خود را از دست مده. اگر ی ...

یاخدا پایینشو خوندم .😭 خدا کنه درست نباشه و تو عشق شکست نخورم . این فقط یک فاله دیگه😭

بابا اسمم زدم،سمانه

سمانه . دوست ندارم واسه من درست باشه . زده تو عشق شکست میخوریو و اینا . خدا نکنه . فقط فاله دیگه 😭 

مال تو چ جوری بود

سمانه . دوست ندارم واسه من درست باشه . زده تو عشق شکست میخوریو و اینا . خدا نکنه . فقط فاله دیگه 😭& ...

انشاالله که دروغ

به نیت شوخی و سرگرمی بگیر عزیزم

مال منم زده مرگ

انشاالله خودم میمیرم راحت راحت میشم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
انشاالله که دروغ به نیت شوخی و سرگرمی بگیر عزیزم مال منم زده مرگ انشاالله خودم میمیرم راحت راحت م ...

ااا نگو اونجوری توام . ول کن . پس الکیه به همه انرژی منفی داده . ول کن . ان شاالله خوشبخت میشی . انا اونجوری نگو خیلی ناراحتم میکنیا. خدا کمکمون کنه الهی 

ااا نگو اونجوری توام . ول کن . پس الکیه به همه انرژی منفی داده . ول کن . ان شاالله خوشبخت میشی . انا ...

انشاالله خدا کمک میکنه،شما هم به حاجتت میرسی

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
انشاالله خدا کمک میکنه،شما هم به حاجتت میرسی

ان شاالله

انشاالله که دروغ به نیت شوخی و سرگرمی بگیر عزیزم مال منم زده مرگ انشاالله خودم میمیرم راحت راحت م ...

خدا نکنه والا منم آنلاین میگیرم شرمنده اگه ناراحت شدین،،،گاهی برا خودم 10بار میگیرم تایکیش جور دربیاد  

زیاد جدی نگیرین فقط برا سرگرمیه

بله درسته . فاله حقیقت نداره 😊

خدا نکنه والا منم آنلاین میگیرم شرمنده اگه ناراحت شدین،،،گاهی برا خودم 10بار میگیرم تایکیش جحور دربی ...

نه بابا،من اصلا ناراحت نمیشم،فال مارو خدا از قبل گرفته که شدیم این

الان برای سرگرمیه

لطف کردید شما

من کلا فال دوست دارم،حالا هر فالی باشه