2777
2789
سلام مرسب هنوز قطعی نشده، بود حتما بخر

ممنونم از جوابگویی. ب نظرتون چقد سودش هس؟ توی دوماه مثلا

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

ی سوال دیگه عرضه اولیه همیشه در سال داریم؟ ی مثلا فقط شش ماه اول هس

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام منو یادتونه؟؟ گفتم 10تومن دادیم دوست شوهرم گفته 50،50؟!

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
خواهش میکنم  بستگی داره چقدر باشه مقدار سهم دو ماه بیشتر از صد درصد میشه

تخمینی ک زدن یکی از دوستان گفت نهایت هرنفری شاید بتونه نفری هفتصد بخره

یعنی سفارش اول وقت بذاری که بتونی بفروشی سهمتو اون سهم هایی که گفتم هر زمان میتونی بفروشی و. دو روز ...

ممنونم موفق باشید 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
نه همیشه هست

خدا خیرتون بده جواب میدین. ان شاالله خدا به جای جواب دادنتون به ماه هر لحظه تنتون رو سالم و رزقتون رو فراون کنه

هفتصد، یک و نیم راحت میشه

چقد خوب. البته برا منی ک فقط از بورس عرضه اولیه رو میدونم

سلام بله یادمه بفرمایید

قرار شد کل پولمون رو پس بده، ک الان متاسفانه دبه کرده

میگه من بسختی این سهمارو خریدم و وقت خوبی واس فروشش نیست، حتی داد و بیداد راه انداخت ک راضی نیستمو دلخورمو فلان 

درصورتی ک 50درصد سود رو برمیداره

عوض اینک ما گله مند باشیم اون گله مند شده

بعد کلی بحث قرار شده تو سه قسط پولمونو بده تا یک ماه اینده...

این همون ادمیه ک هررر وقت لنگ پول بود فورا شوهرم میریخت حسابش، بعد شوهرم بهش گفته کی بهت سیگنال میده اونم پیچونده و نگفته، خیلی دلم گرفته از نامردی بعضیا... 

شوهرم میگه من اولش دلم سوخت واسش گفتم چون شغل ثابت نداره پولم بدم دستش بگردونتش

چرا واقعا بعضیا انقد بی ظرفیت میشن یکم ک پولدار میشن

خیلی بهم ریختم از رفتاراش و حرفاش.

ببخشید اینجا حرفامو زدم

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁