2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به راحتی آب خوردنه  کدوم کارگذاری هستی؟

فک کنم مفید باشه

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
خواهش میکنم 

میشه راهنماییم کنی

سهم غشان رو دارم 5 میلیون ضرر کردم یه ماه دارمش همش ضرر بوده

چیکارش کنم بفروشم با ضرر یا صبر کنم؟؟؟؟؟؟

در مورد غسالم هم بگین اونم تو ضررم🤐🤐🤐

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
خب کد بورسی بگیر و نفروش سهامتو دیگه  برا خرید و فروش باید یوزرنیم و پسورد کارگذاری رو بگیری

سلام

ببخشید من اطلاعاتم در حد صفر هست

ولسه گرفتن یوزر و پسورد باید حضوری مراجعه کنم؟

کد بورسی اومده واسم

ولی یوزرنیم و پسورد نیومده

ایزی تریدر رو داری؟ 

هاان؟😂🤔

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
سلام.راستش واقعا هیچکس نمیتونه بگه فلان تاریخ میرن تو اصلاح.شما باید نشونه های اصلاح رو بدونی که زما ...

میتونم بهتون درخواست دوستی بدم اونجا اطلاعات رو بهتون بدم؟

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
میشه راهنماییم کنی سهم غشان رو دارم 5 میلیون ضرر کردم یه ماه دارمش همش ضرر بوده چیکارش کنم بفروشم ...

صبر کنین، دیگه نباید ورود میکردین به این سهم ها، حالا که اومدی، نگه دار 

چقدر سرمایه داری؟