2777
2789
چکاپا به نظرم تازه رشدش داره شروع میشه

اهوم،سود خوبی داره،گفتم شاید وامید سودش بیشتر باشه عوضشون کنم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظرتون راجع به سهم چکارن چیه؟ یه مقداری دارم یه هفته س تقریبا،یکم نگرانم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

سفارس رو نگه دار، نگران نباش  شستا و فارس و کتوکا بخر

ممنونم از شما

کاش اگ خدایی نکرده بازم تعلیق شدین و دوباره اومدین منو تگ کنین☹☹ من کسیو ندارم راهنماییم کنه. خیلی رو کمک شما حساب میکنم.🌹🌹🌹🌹🌹🌹

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
سلام من میخوام وارد بازار بشم ولی اطلاعاتم صفره قدرت یادگیریم خوبه بنظرتون با چه روشی بهتره آموزش ...

فیلم های آموزشی دکتر اسلامی رو از سایت فراچارت ببین، اطلاعات هم که تو اینترنت زیاده 

اگه حضوری کلاس بری که خیلی بهتره

شما آقای بسیار محترمی هستید. همین که زمان میگذارید که عده ای رو راهنمایی کنید جای تقدیر و تشکر فراوان داره.

الهی که چند برابر خیری که در نیت و عملتون دارید، در دنیا و آخرت بهتون برگرده

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
شما آقای بسیار محترمی هستید. همین که زمان میگذارید که عده ای رو راهنمایی کنید جای تقدیر و تشکر فراوا ...

نمیزارن ک ☹☹☹

والله اقا سینا خیلی خوب راهنمایی میکنه نمیدونم چرا نمیزارن یکی هم ک صادقانه کمک میکنه بمونه تو سایت😒

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️