2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نگفت.یه بسته داد گفتم تا چند وقت باید بخورم. گفتم تا یه مدتی همین عزیزم پس یعنی زود بر ...

با توجه به تجربه‌ی خودم میگم زوده.منم ریزش مو داشتم و آهنم خییییلی پایین بود.مدت طولانی قرص آهن خوردم.دکتر من دوره‌های چهارماهه تجویز میگرد برام

عزیزم درست نیست اینجوری دارو پیشنهاد دادن ولی چون خودمم سر ریزش مو خیلی اذیت شدم میگم:موثرتر از آهن برای من زینک بود.البته زینک جذب آهن رو کم میکنه و باید با فاصله‌ی ۱۲ ساعت از آهن بخوریش ولی بعد از اینکه مکمل زینک با بیوتین خوردم مثل معجزه ریزش قطع شد و کلی موهای کوچولو کوچولو دراومد جاشون

این دفعه میخوای از دکترت بپرس راجع به زینک

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
دو روز دیگه فریتین و سی بی سی رو چک میکنم عزیزم کلسیم با ریزش مرتبطه؟

والا من تخصصی در این زمینه ندارم. ولی بیشتر میگن کمبود روی باعث ریزش مو میشه اگ دقت هم بکنی خیلیا برای ریزش مو زینک مصرف میکنن 

فقر آهن عزیزم

هموگلوبین خوبه ولی کم خونی درسته ؟ 

این نشون میده که آهن یا همون هِم  رو شما کم داری . منم همین طوری ام . گلوبین به اندازه کافی دارم ولی هِم موجود روی اون کمه . اندازه خود آهن رو هم داری؟ 

با توجه به تجربه‌ی خودم میگم زوده.منم ریزش مو داشتم و آهنم خییییلی پایین بود.مدت طولانی قرص آهن خورد ...

زینگ بیوتین خوردی؟ من اصلا ازش خوشم نمیاد ببخشید ادرار زرد میشه . زینک پلاس بهتره ولی هردو اشتهاوره و چاق میکنن

با توجه به تجربه‌ی خودم میگم زوده.منم ریزش مو داشتم و آهنم خییییلی پایین بود.مدت طولانی قرص آهن خورد ...

من کمبود زینک ندارم عزیزم

ولی خب خوردم یه مدت .اما شما بهم بگید قرصایی که خوردید ‌دقیق واسه کدوم شرککه.خدا خیرت بده

زینگ بیوتین خوردی؟ من اصلا ازش خوشم نمیاد ببخشید ادرار زرد میشه . زینک پلاس بهتره ولی هردو اشتهاوره ...

هر دوشو خوردم. راستش انقدر خوشحال شدم به خاطر موها و ناخنام که اصلا به چیز دیگه‌ای فکر نکردم.بله اشتها آوره ولی اگر رعایت کنی چاق نمیشی.من رژیمم و لاغرم شدم البته با تلاش زیاد

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
من کمبود زینک ندارم عزیزم ولی خب خوردم یه مدت .اما شما بهم بگید قرصایی که خوردید ‌دقیق واسه ک ...

متاسفانه یادم نبست عزیزم.صبح میپرسم برات همینجا کامنت میزارم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

شما پیش کدوم متخصص رفتین؟

من پیش عمومی

اما نوبت پیش دکتر غدد دارم .اینبار بهش نشون میدم

شما پیش کدوم متخصص رفتین؟ من پیش عمومی اما نوبت پیش دکتر غدد دارم .اینبار بهش نشون میدم

من پیش دکتر عمومی رفتم.تهران کلینیک پارت توی ستارخان دکتر شاپوری

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤