2777
2789
چندسالشونه ؟ همشون عروسی بودن یعنی اوضاع نسبت به اسفند و فروردین چجوریه؟

همه سنی هستن ولی عموما بین۳۰ و ۶۰

نمیتونم اوضاع رو من تشخیص بدم و بگم

اوضاع اینجا که افتضاحه

همین امروز ۲۲نفر فقط توی  تورژانس بودن که جا برا بستریشون نبود.همونحا براشون تخت اماده کردن

حالا به نظر یه عده ممن غلو میکنم...باشه مشکلی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه سنی هستن ولی عموما بین۳۰ و ۶۰ نمیتونم اوضاع رو من تشخیص بدم و بگم اوضاع اینجا که افتضاحه همین ...

کجایی بعضی از استانا تازه دارن پیک میزنن 

اوم موقع که امار قم رشت وتهران بالا بود امارشون یک رقمی و دو رقمی بود 

البته اگه مسیح هم باشی طبیعیه

درخواست دوستی قبول نمیکنم
من ۱۸ نفرو میشناسم ۱۵ تاشون تو بخشمونن یا مردن یا تو کما هستن دارن میمیرن

انشالله خاندان شوهر منم 

امروز رفتن قبرستون اومدن زنگ زدن به من که چرا نیومدی سر قبر عموت که دوهفته پیش فوت کرده😑

اً
همه سنی هستن ولی عموما بین۳۰ و ۶۰ نمیتونم اوضاع رو من تشخیص بدم و بگم اوضاع اینجا که افتضاحه همین ...

اینکه هجده نفر تو یه جشن گرفتن مردن یا تو کما هستن و دارن میمیرن بله به نظرم غلو هست درست بیماری خطرناکه باید رعایت کنیم نه تا اون حدی که هر کسی گرفت بمیره 

بیین چیزایی که من دیدم ایمطوری‌بوده که مثلا من کرونا گرفتم و بعد از دو هفته حس میکنم علایمم رفته و ...

عزیزم وقتی فردی کرونا میگیره دوباره بعد دوهفته انتی بادی چک میشه اگهiggبالا باشه اجازه ورود داره که بره بیرون ولی بازهم به طرف میگن مراعات کنه و ماسک بزنه ،

درخواست دوستی قبول نمیکنم

عمه طفلکی من نه جشن رفته نه مهمونی نه عروسی نه مراسم فقطم برای خرید هر جند روز تا سر خیابون میرفت و میومده الان بیمارستان بستری ِ ، هم ریه اش در گیر شده هم کلیه اش 😭😭😭😭تو رو خدا دعا کنید برلی همه بیمارا 

2790
2778
2791
2779
2792