2777
2789
چیو میگیره؟😑

اِسپَرَم تلفظ درستشه

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
دهنت سرویس بشه به حق پنش تن 😂

پنج تن😕☹بااعتقادات خودتون شوخی نکنیییین

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پنج تن اعتقادت منم هست چرا فک میکنی من بی دینم؟ 😕

🤦🏻‍♀️بی اددددددف میگم شوخی نکن نگفتم بی دینی

🤦🏻‍♀️بی اددددددف میگم شوخی نکن نگفتم بی دینی

خب گفتی با اعتقادات خودتون شوخی کن انگار اعتقادات من با شماها فرق داره 😭😒

خب من همینجوری اونو گفتم منظوری نداشتم😬

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
خب گفتی با اعتقادات خودتون شوخی کن انگار اعتقادات من با شماها فرق داره 😭😒 خب من همینجوری اونو گفت ...

❤🙂🙂🙂اخماتوواکن گلی جوووون بمن نگاکن گلی جون باجه دخترخوبم؟

باجه 😍😂

😃💋😍هاباریکلااا دخترو

Tanacetum Balsamita L: نام فرانسه Baume des jardins، نام انگلیسی Balsam herb و نام دیگر آن شاهسفرم می‌باشد. در نواحی معتدله سرد اغلب کشورها خصوصاً در کشورهای اروپایی، آسیای مرکزی و در ایران بیشتر در نواحی استان‌های شمالی، شمال غربی و چهارمحال و بختیاری انتشار دارد