2777
2789

سلام

من همیشه نی نی سایت میخوندمااا ولی تازه عضو شدم که نظر بدم 🙈 

منم تازه عقد کردم حدود ۳ ماهه

خیلی ظلمه قیمت طلا 😶 

جالبه که ما ترکیم تو رسم ترکهاست که هر مناسبت کادو میبرن الانم تو هر مناسبتی هی زنگ میزنن خونمون چی اومد کادو :| 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نظر خاصی ندارم

کلا سعی کن هیچ نظری هیچوقت نداشته باشی چون همون نظرایی هم ک میدی ب خرابه ختم میشه

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

پسري كه دل يه دخترو ميشكنه و ميره يكي ديگه رو ميگيره بابد همين بلا سرش بياد 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
کلا سعی کن هیچ نظری هیچوقت نداشته باشی چون همون نظرایی هم ک میدی ب خرابه ختم میشه

یعنی ازدواج کنن بعد طلاق بگیرن دوتا ادم بدبخت بشن ؟

خدا نکنه بچه بیاره بعضی وقتا یه ریز به اینده نگاه کردن بد نیست 

ناشناس بگو.

یعنی ازدواج کنن بعد طلاق بگیرن دوتا ادم بدبخت بشن ؟ خدا نکنه بچه بیاره بعضی وقتا یه ریز به اینده نگ ...

مگه هر کی ازدواج کرده طلاق گرفته؟از 100 درصد ادمایی ک مزدوج میشن 100 درصد طلاق میگیرن؟ 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

ازدواج داخل این اوضاع هم به خانواده دختر و هم به پسر فشار زیادی میاره لطفا یکم به اقایون کم تر سخت گیری کنید 

من خودم پسرم میدونم چقدر سخته 

کاش فقط طلا بود 

خونه سر به فلک کشیده 

ماشین هم که نگم بهتره 

قیمت طلا که خودتون در جریان هستید 300 تومن رفته بالا امروز 20 تومن اومده پایین میگن ارزون شده 

سر کار هم میرن یا پول نمیدن هر روز باید عرق بریزی بعدش هم سر برج میگن حقوق نمیدیم هر کاری میخوای برو بکن 

هوای# هم دیگه رو داشته باشیم 

مگه هر کی ازدواج کرده طلاق گرفته؟از 100 درصد ادمایی ک مزدوج میشن 100 درصد طلاق میگیرن؟ 

من میگم ۱ دونش  طلاق بقیش خوشبخت همون یا دونه اگه فکر میکرد دوتا خونواده رو بدبخت نمیکرد 

حالا امار میشه گفت ۴۵ درصد هست 

ناشناس بگو.

من میگم ۱ دونش  طلاق بقیش خوشبخت همون یا دونه اگه فکر میکرد دوتا خونواده رو بدبخت نمیکرد  ...

بله