ssaadd مدیر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 53 عنوان لطفا اااا بیاین کمک، دیوونه شدم | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 19 پست سلام خیلی ممنون که وقت گذاشتین اومدینمن یه دختر 15 ساله ام که تازه رل زدم اول اش ازش خیلی خوشم اومده بود ولی الان دیگه دوسش ندارم ولی اعتماد به نفس هم هم زیر صفر هست و نمی تونم به نظرتون چی کار کنم😭😭😭😭😭 ادم دلش سرد نشه❌ وگرنه سردی هوا رو با یه ژاکتم میشه حل کرد..... 1399/04/05 | 20:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته_سفید عضویت: 1394/05/13 تعداد پست: 16167 مخصوصا این که امسال امتحان تیزهوشان دارم و خیلی برام مهمه که قبول شم ولی این خیلی فکر مو درگیر کرده ... با قدرت و سرعت به سمت یه اینده موفق برو دخترم اگر میخوای بیست سال دیگه پشیمون نباشی مثل خیلیابعدا سر فرصت و با دقت عاشق شو پنج شش سال دیگه واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
nafis68 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 1066 من 15سالم بود مینشستم جلو پنکه میگفتم آآآآآآآآآآآ من ۱۵سالم بود خیلی بچه بودم خیلییییی
ارام۳۴ عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 290 پناه بر خدا....پیشنهاد می کنم دفتر مشاوره بزنی مسخره اش میکنم اخه بچه به این سن و رل و دوس پسر اه اصلا رل دیگه واقعا خز شده
nikita99 عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 462 مخصوصا این که امسال امتحان تیزهوشان دارم و خیلی برام مهمه که قبول شم ولی این خیلی فکر مو درگیر کرده ... تو رو جانِ عزیزت درس تو بخون خییییییلی زوده خیلی تمرکز تو از بین نبر با این کارا گل دختر 😙
ssaadd مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 53 اره واقعا خودمم خیلی پشیمونم اصلا انگار اون موقع حواسم دست خودم نبود😔😔 ادم دلش سرد نشه❌ وگرنه سردی هوا رو با یه ژاکتم میشه حل کرد.....