2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یا خدا چهل نفر ؟؟چع خبره ؟کی هستن حالا؟؟

فأميل شوهرم

پدرشوهرمينا خانوادگي ٣تاخواهر شوهرام با خانواده

٣تا دايياش با خانواده ١خالش با خانواده و مادربزرگشينا😑😑😑😑😑😑😑😑

واینکه چجوری پذیرایی کنم ؟اول که اومدن غیر شربت و شیرینی چی بیارم ؟؟

منم اون هفته مهمون داشتم 14 تا

براي وقتي كه ميان بستني اوردم

شام جوجه كباب و خورش قيمه كه همه رو با برنجو اينا از بيرون گرفتم

دسر كرم كارامل

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

دیگه مهمونی ها رو سخت و تشریفاتی نکنین

یه نوع غذا و یه شربت و میوه هم کافیه

مگه مهمون فقط برای خوردن میاد که هر چی خورد و خوراک بیشتر باشه مساوی با احترام زیاد؟

ببجوه نطر من جو صمیمانه و با احترام باشه بهتر از این کلاس های الکیه که برای هم میان و بعد پشت و سرشون هزارجور حرف میزنن.

مهمونی ها رو ساده تر کنین تا نه خودتون عذاب بکشین نه زندگی رو برای همدیگه سخت کنید.

زرسک پلو یا قرمه سبزی با لازانیاو سالاد و ژله

ژله رو كي سرو ميكنيد؟ سر سفره شام ميذاريد يا بعد از شام با ميوه و اينا مياريد ؟ 

اخه هر دو رو ديدم انجام ميدن

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

من ديروز زنگ زدم دوستمون رو دعوت كردم اونم واضح نگفت ميان گفت به شوهرم بگم اگه جايي نرفتيم مياسم الان بلاتكليف موندم نميخوامم دوباره زنگ بزنم يجورايي زن و شوهر خشكن نميدونم چكار كنم

فأميل شوهرم پدرشوهرمينا خانوادگي ٣تاخواهر شوهرام با خانواده ٣تا دايياش با خانواده ١خالش با خانواده ...

خدا بهت توانایی بده عزیزم قصد داری چی بپزی؟

شما جوان‌های عزیز به توفیق الهی شکست آمریکا را خواهید دید؛ به توفیق الهی به زانو در‌آمدن صهیونیسم را خواهید دید؛ به توفیق الهی عظمت و عزّت نهایی ملّت ایران را مشاهده خواهید کرد : رهبر عزیز انقلاب

ژله بستنی درس کن سرسفره شام بزاربعدشم میوه وشیرینی

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

فأميل شوهرم پدرشوهرمينا خانوادگي ٣تاخواهر شوهرام با خانواده ٣تا دايياش با خانواده ١خالش با خانواده ...

کی غذاتو درست میکنه میخوای چی درست کنی عزیزم؟؟واسه تعداد بالا دست تنها وای من نمیتونم اصلا

به زودی تیکر صورتی میزنم🙏🏻🥺