2821
2789

سلام دوستان 

🌹 8000 🌹صلوات هدیه به امام رضا(ع) به نیت 🤲حاجت روایی تمام عزیزان🤲 که شرکت میکنند 

💚🙏💚برای حاجت دل من هم دعا کنید💚🙏💚

مهلت تا پایان دهه کرامت(تا 99/4/13 جمعه آینده) 

هر عزیزی هر تعداد مایل هست اعلام کنه🙏🙏🙏

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
من ۲۰۰تا برای سلامتی بچه هام که این مریضی رو نگیرن 

انشالله به حق تک تک این صلواتها و به بزرگواری امام رصا در امان بمونن هم فرزندان شما هم همه عزیزان🙏💚

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من صد تا فقط دعا كنيد به حاجتم برسم

انشالله حاجتتون رو از امام رضا به زودی بگیرید 🙏💚

۱۰۰ تا صلوات ذکر میکنم اشکال نداره؟💜

نه عزیز چه اشکالی

قبول باشه حاجتتون روا انشالله 🙏💚🙏

٥٠٠تا من  التماس دعا ❤️

قبول باشه🙏💚

حاجتتون روا انشالله🙏💚

۱۰۰ تا.مامانم مشکوک به کروناست واسم دعا کنید 😭

انشالله حاجتتون روا بشه🙏💚🙏

به حق امام رضا انشالله چیزی نباشه 🤲🤲

انشالله حاجت روابشی ...۲۰۰ تا هم من میفرستم تا امشب

خدا جونم خودت میدونی چی تو دلمه پس حاجتم رو برآورده کن .. میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستی .. انشالله شما هم به آرزوهات برسی
انشالله حاجت روابشی ...۲۰۰ تا هم من میفرستم تا امشب

حاجتتون روا تا جمعه هفته اینده ینی تولد امام رصا وقت هست 

قبول باسه🙏💚🙏

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز